Гледай онлайн Сашо Кадиев в Търси се / bTV

Мислите си, че го познавате? Усмихнатия, забавния Сашо Кадиев, който всяка сутрин разпръсква положителната си енергия в ефира на БТВ!

Да, но не! „Търси се…“ ще Ви покаже истинското лице на талантливия млад актьор, който може да бъде сериозен, който може да страда дълбоко…в чиито очи можем да видим сълзи от огромна липса…

За първи път в ефир Сашо ще говори откровено за огромната болка от загубата на баща си и липсата, която тлее в сърцето му. За философския поглед към страданието и мъжката реакция просто да приемеш необратимото…Ще направи своята равносметка и ще се окаже, че за своите 33 години се е захванал с твърде много и отговорни неща – всяка сутрин в ефир, всяка вечер представления из цяла България, грижа за цялото семейство, на което е основна опора…съпруг, баща, син – много роли, всяка от които изисква своето…

Ще бъде откровен и за своята огромна страст, която го разтоварва – компютърните игри и нощите посветени на тях…Ще си даде сметка, че е станал малко груб и арогантен към майка си, че се е превърнал и в отсъстващия съпруг и баща…но всичко това отново в името на тях – семейството!

Гледайте другото лице на обаятелния актьор Сашо Кадиев – тази неделя 12 март БТВ! Непременно пред екрана! Ще го обикнете още по-силно това прекрасно момче!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Видео анонс

Инфо: Nelly Hadzhiyska

Официална информация:

Сашо Кадиев за изпитанията, загубите и любовта на семейството в „Търси се”

Актьорът и водещ на „Преди обед” – Александър Кадиев, ще бъде специален гост в ток шоуто „Търси се” тази неделя, 12 март. Едно от най-забавните и усмихнати лица на bTV ще сподели за първи път в телевизионен ефир как е преминал през най-тежкия период в живота си.

Емоционални изненади, неочаквани срещи и трогателни послания ще напълнят очите на Сашо със сълзи. За липсата на време и отсъствията от вкъщи, но и за голямата любов ще разкаже любимата му Таня, заедно с дъщеря им – малката Катерина.

Нели и Меги ще развълнуват водещия на „Преди обед”и със специално интервю с майка му – обичаната актриса Катерина Евро, която ще разкаже на зрителите как синът й е пораснал и е станал истински мъж.

В студиото ще се появи тъщата на Сашо, която е и една от най-големите му фенки. Друга вълнуваща среща, с която водещите ще изненадат талантливия актьор, е тази с геймърите, които споделят страстта му към компютърните игри.

Какви предизвикателства ще отправят към Сашо най-близките му хора и какви други изненади са му подготвили водещите, зрителите на bTV ще научат в „Търси се“ тази неделя, от 11:00 часа.