Гледай онлайн сезон 3 на Двама бащи, двама синове

Още смях по руски и семейни изненади в премиерния трети сезон на „Двама бащи, двама синове”

Новите истории от живота на Павел Гуров продължават от 7 февруари, всеки делничен ден от 18:00 ч. по bTV Comedy

Още смях по руски ще предложи bTV Comedy на своите зрители в премиерния трети сезон на „Двама бащи, двама синове”. Новите истории от живота на Павел Гуров продължават от 7 февруари, всеки делничен ден от 18:00 ч.

Конфликтът между поколенията винаги ще го има, а от това винаги ще следват много забавни и абсурдни ситуации. Това се случвва и с героите в „Двама бащи, двама синове”, които се събират по силата на съдбата и заживяват заедно.

Гуров е успешен артист, чиито бохемски живот е прекъснат от появата на сина му Виктор. С Виктор е и неговия син Влад – внукът на Павел. В живота на тримата се случват сериозни промени. Към тях се присъединява и бившата жена на актьора, майката на Виктор – Вера, властна и безкомпромисна. Тя преобръща спокойния живот на мъжете и неминуемо ги води до кавги.

В третия сезон Гурови се изнасят от столицата и заживяват в селска къща, където попадат на привлекателна съседка. Тя е тв водещ и майка на прекрасна дъщеря. Естествено, Павел веднага се опита да свали майката. Докато дядото се опитва да завърже контакт, внукът Влад много бързо намира общ език с дъщерята на съседката…

На семейството предстоят много изненади, една от които е появата на още един син на Павел, за чието съществуване той дори не знае…

С много хумор, ролите изпълняват талантливите актьори Дмитрий Нагиев, Максим Студеновский, Иля Костюков, Виктория Лукина, Анна Якунина, Галина Петрова, Виктория Чернишева, Алика Смехова, Ангелина Притуманова, Сергей Стьопин, Борис Естрин, Мария Бекер и др.

Гледай онлайн:

Или тук

Снимки от сериала –

 
По темата: ,