Гледай онлайн сезон 7 на Синовете на анархията – сериал по bTV Action

Вълнуващо екшън преживяване предлага седмият сезон на телевизионната драма „Синове на анархията”, създадена от Кърт Сътър за живота на банда рокери в Чарминг – измислено градче в Северна Калифорния. Те се наричат SAMCRO и се занимават с нелегална търговия на оръжие под протекцията на корумпирани полицаи, но и поддържат реда в градчето, и се грижат на улицата да няма насилие и наркотици.

В седми сезон по bTV Action главният герой Джакс (Джаксън Телър), синът на основополжника на SAMCRO, излиза от затвора. Отмъщението става негов приоритет и целият сюжет се завърта около търсенето на виновниците за смъртта на Тара, приятелката на Джакс, убита в края на предишния сезон. Междувременно, отношенията между познатите герои стават все по-сложни, сделките на SAMCRO – по-заплетени, а рискът – все по-голям.

Както в предишните сезони, към познатия актьорски състав се присъединяват не една и две знаменитости. След имена като Дейвид Хаселхоф, Ашли Тисдейл, Дани Трехо и самият Стивън Кинг, в този сезон, в шест епизода, участва култовият изпълнител Мерелин Менсън. Друга музикална звезда – Къртни Лав, съпругата на Кърт Кубейн, се изявява като актриса в четири епизода. Нови лица са и Ейприл Грейс, позната от „Умирай трудно: Денят настъпи”, „Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II”, „A.I. Изкуствен интелект” и „Аз съм легенда” и Арджей Смит, участвал в „След утрешния ден”.

„Синове на анархията” е номиниран за множество престижни награди, спечелил е награда от „ASCAP Филмови и телевизионни музикални награди” в категорията „Най-добър телевизионен сериал”, няколко награди за звуков монтаж и музика и други. Кейти Сейгъл, позната като Пеги от сериала „Женени с деца”, е многократно номинирата за ролята си на Джема – майката на Джакс, и през 2011 печели наградата „Златен глобус” в категорията „Най-добра женска роля в телевизионен сериал драма”.

Гледай онлайн