Гледай онлайн София Ден и Нощ 11.01.2017, епизод 246 – Асен се среща със Симона?

В риалити сериала „София – Ден и Нощ“ Асен научава, че Райна е заминала. Първоначално той смята, че баща й я крие, затова отива в имението, където се среща със самия Богомил. От него научава, че Райна е заминала, защото възпитанието й не позволява едно лятно развлечение да сложи край на образованието и бъдещето й.

Междувременно Цвети открива Асен в боксовата зала. Тя му казва, че според нея Симона още го обича и двамата са един за друг. Също така споделя, че не Райна, а Симона се погрижи той да не умре в багажника на колата, в която Богомил Павлов го прати. Цвети настоява Асен да се срещне със Симона, ще събере ли той смелост?

Боби и Калина се опитват да наваксат изгубените години и излизат на разходка. Той влиза в ролята на екскурзовод, за да покаже София на сестра си и да поговорят за живота.

Стела е много болна и иска да вземе лекарства. Пасторът обаче й забранява да приема подобна химия или да ходи на лекар, защото единственото лекарство за нея може да бъде вярата. За съжаление вярата няма толкова благоприятен ефект и състоянието й се влошава.

Гледайте „София – Ден и Нощ“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 246 онлайн или тук