Гледай онлайн София Ден и Нощ еп. 249, 250, 251, 252, 253 от 16, 17, 18, 19, 20.01.2017 – Ася бременна?

Бременна ли е Ася – това е въпросът, който стресира както самата нея, така и Боби в следващите епизоди на риалити сериала „София – Ден и Нощ“ от понеделник до петък от 22.00 ч. по NOVA. Притесненията принуждават бащата на квартирата да се замисли сериозно за бъдещето и готов ли е за тази връзка, която се развива с все по-бързи темпове.

Здравословното състояние на Стела рязко се влошава и животът й буквално виси на косъм. Ще намери ли Дани начин да спаси сестра си и да я отведе в болница?

По-приятни мигове очакват Митко, който празнува рожден ден и всички му подготвят голяма изненада. Най-жадуваната от него изненада е вниманието на Стефания, за което той се бори от известно време. След раздялата с Анна-Мария и последвалото разочарование Митко има нужда отново да повярва в любовта. Дали Стефания е неговото момиче? Може ли да има връзка между тях? Точно преди той да открие нужния отговор, майка му Мария се появява в квартирата и има своето мнение по въпроса. Най-комичната женска война е вече обявена.

Още един рожден ден очаква приятелите от риалити сериала в епизодите тази седмица. Той обаче е фалшив. Измисля го Цвети, за да намери повод да събере Симона и Асен на едно място. Ще проработи ли този любовен план, на който всички възлагат големи надежди? Ще се съберат ли отново заедно или тази клопка ще ги настрои още повече един срещу друг?

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – от понеделник до петък от 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 249 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 250 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 251 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 252 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 253 онлайн или тук