Гледай онлайн София Ден и Нощ еп. 254, 255, 256, 257, 258 от 23, 24, 25, 26, 27.01.2017

Големи нови изпитания и вълнения предстоят за приятелите от риалити сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица, от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA. Любовта буквално се шегува с Дани, който точно навръх рождения си ден получава вести от бившата си приятелка Рая. Спомените за голямата любов го връхлитат съвсем неподготвен. А това няма как да остане незабелязано от неговата нова приятелка Михаела. Тежки мисли, въпроси и разговори за една незабравима любов ще разкрият болезнени тайни, стаени в сърцето на Дани.

Интересни изненади готви съдбата за Симона и Асен, които все по-осезаемо усещат колко много значат един за друг. Дали ще имат шанса да се справят с болката от миналото или още е много рано за това?

Стефания дава всичко от себе си, за да избегне капаните, заложени от ревнивата майка на Митко. Дали толерантността и търпението на Стефи ще дадат резултат? Нейните чувства към Митко ли са по-силни или егото й? Ще намери ли тя разковничето за разбирателство с леля Мария?

И тежки, и щастливи мигове очакват сестрата на Боби. Една дълбоко пазена тайна от миналото на Калина ще разкрие драматични спомени, към които тя изобщо не желае да се връща. И точно, когато е потънала в тъга, един човек ще й помогне да се почувства щастлива. Кой е той?

Нежни трепети завладяват и Коко, който едновременно ще загуби и ще спечели. Каква изненада е приготвила любовта за него? Ще разберем в епизодите на „София – Ден и Нощ“ тази седмица, от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 254 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 255 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 256 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 257 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 258 онлайн или тук