Гледай онлайн София Ден и Нощ еп. 290, 291, 292 28, 29, 30.03.2017

Драматични и много емоционални събития връхлитат героите на риалити сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA. Раздяла и разбити надежди отчайват някои от приятелите в следващите епизоди. По-страшното е обаче, че драматични съдбовни знаци тегнат над една от най-любимите двойки в риалити сериала. Животът на двама от героите виси буквално на косъм след тежка катастрофа, която ще промени живота им завинаги. Има ли път след най-лошото и накъде води той?

Ужасното чувство да си предаден бележи постъпките на още няколко от героите в „София – Ден и Нощ“. В обидата си Михаела взима много крайно решение, а Стела е на път да се откаже от най-близките хора. Найден пък смело се опитва да преглътне ударите по достойнството си, но дали ще успее да започне отначало?

Нови хоризонти се разкриват най-вече за Галя. Красивата блондинка прави изненадващо откритие, което ще позволи зараждането на съвсем неочаквани и сякаш невъзможни чувства. Дали това е началото на нова любов, или просто е поредният шамар от съдбата? Гледайте „София – Ден и Нощ“ – тази седмица във вторник, сряда и четвъртък от 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 290 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 291 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 292 онлайн или тук