Гледай онлайн София Ден и Нощ епизоди 203, 204, 205 и 206 от 25, 26, 27 и 28.10.2016

Бебе в „София – Ден и Нощ“

В съдбовна въртележка попадат приятелите от „София – Ден и Нощ“, огромно щастие и голяма тъга ги чакат в следващите епизоди на риалити сериала по NOVA

Голяма новина гръмва в сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица в епизодите от вторник до петък, в 22.00 ч. по NOVA. Щастлива вест за бебе в квартирата на Боби радва всички, но кои всъщност са родителите? Празничната атмосфера няма да трае дълго. Както се случва често в живота – добрите и лоши новини понякога вървят ръка за ръка и приятелите ще бъдат изправени пред много тежка загуба. Един от тях е пострадал в катастрофа и е настанен в болница в критично състояние. Животът му е в опасност и само чудо може да го спаси.

И любовта ще обърне гръб на героите от „София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди. Има опасност необмислената афера на Дани и Зара да излезе наяве, което може да доведе след себе си неприятни последствия.

Отношенията между Марио и Джулия също са в критичната си точка. Ревността и непризнатите чувства помежду им нажежават обстановката до краен предел. За да отпусне напрежението Марио се впуска в нова опасна връзка с красива стюардеса. Грешка, която ще му струва неочаквано скъпо и ще преобърне живота му с гръм и трясък.

Гледайте „София – Ден и Нощ“ – от вторник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от епизод 203 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 204 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 205 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 206 онлайн или тук