Гледай онлайн София Ден и Нощ от 20.01.2017, еп. 253 – Калина измамена

В риалити сериала „София – Ден и Нощ“ Митко се извинява на майка си, тъй като се опасява, че е бил твърде груб с нея. В епизода той води леля Гинче в козметичен салон, където Стефания е подготвила изненада за рождения й ден – грим, прическа и маникюр. Леля Мария обещава на Митко, че ще се държи добре с приятелката му.

Междувременно Дани и Марго искат да помогнат на Стела и да я измъкнат от сектата. Марго решава, че ще използва слабостта на пастора към жени. Планът й влиза в действие – тя отива да говори с него и му споделя, че иска да се пречисти и да тръгне по стъпките на Стела, защото смята, че промяната й се е отразила много добре.

Калина има среща с вуйчо си, който я убеждава да му прехвърли нейната половина от къщата. Така тя ще покрие натрупаните дългове, докато е гледал болната й майка. Калина споделя с Боби намеренията си да прехвърли при нотариус своя дял от къщата на вуйчо си, който я съветва да не го прави. По-късно Ася разказва на Боби за репортаж по телевизията за измами с имоти в село Жеравна. Оказва се, че Калина е оплетена в тази схема от вуйчо си, а Боби тръгва към нотариуса, за да я предупреди, но дали ще стигне навреме?

Гледай видео запис от епизод 253 онлайн или тук