Гледай онлайн Стефка Янорова и Радина Боршош от Ние, нашите и вашите

“Отдавна имаме нужда от семеен сериал“, сподели в „Здравей България“ актрисата Стефка Янорова

Само седмица остава до старта на романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“ на 08 март от 21:00 часа по NOVA

Стефка Янорова и Радина Боршош, които ще видим в новия сериал „Ние, нашите и вашите“, гостуваха на „Здравей, България“ , за да разкажат повече за романтичната комедия, която ще гледаме от 08 март по NOVA.

„Моята героиня е Деспина, на 17 години и е голямата дъщеря на Лили (Елена Петрова). Тя умее да обича и да прощава. Аз лично съм на 19 и не съм много далече от това, което й се случва. Зрителите ще видят едно щуро семейство, което се надявам да ги забавлява, защото имаме нужда от повече усмивки“, сподели младата актриса Радина Боршош, която ще направи своя дебют на малкия екран именно с тази роля.

„Отдавна имаме нужда от един такъв семеен сериал, защото много се говори за проблеми и драми, а хората трябва и да се усмихват. Аз влизам в ролята на учителка и приятелка на майка й, но се надявам и с Деси да си станем близки“, допълва номинираната за наградата Икар Стефка Янорова.

„Ние, нашите и вашите“ ще представи новосъздаденото семейство Иванови, което включва пет деца, една тъща и двама влюбени на средна възраст, които се срещат след повече от 20 години с по един брак зад гърба си и си дават втори шанс за щастлив живот под един покрив. Как ще живеят три момчета с две момичета, какви ще са отношенията между тъщата и двамата влюбени и дали в къщата няма да се появи нова любов ще гледаме от 08 март, в 21:00 часа по NOVA.