Гледай онлайн Столичани в повече с. 11 еп. 3 24.03.2017

Природно бедствие и бежанска криза този петък в „Столичани в повече”

Трети епизод от 11 сезон на комедийната драма „Столичани в повече” ще бъде излъчен по bTV на 24 март от 21 часа. В него зрителите ще видят как жителите на Извор посрещат завърналите се от столицата граждани и какви трудности ще срещнат те докато си търсят жилища.

Оказва се, че още някой има сериозен интерес към Изворските имоти и за да успеят да намерят нещо, на Лютови и Чеканови ще им се наложи да обединят усилия. За разлика от тях, Пацо е приет добре от местните и бързо намира и работа, и дом.

Докато родителите им се борят с Изворската действителност, Яна и Радко не се лишават от нищо. Те задействат собствен бизнес план, в който влагат солидна сума от оставените им от баба Марийка пари за образование. Освен тях и Константин напредва с плановете си за Извор. С помощта на кмета и доверения си служител – Иванов, той смята да предизвика природно бедствие и да постави Извор в центъра на бежанската криза.

В дома на Андрей драмата с изчезналия пръстен продължава. Кой ще напусне апартамента, каква природна стихия ще застигне Извор, какъв ще бъде бизнесът на Яна и Радко, и ще успеят ли Лютови и Чеканови да изкарат един цял ден заедно без скандал, зрителите на bTV ще видят този петък от 21 часа в трети епизод на „Столичани в повече”.

Потърси видео запис от епизода онлайн – тук или тук

Снимки от епизода –