Гледай онлайн Столичани в повече с. 11 еп. 4 31.03.2017

Лютови и Чеканови отново жертви на заговор в „Столичани в повече”

Наводнение, далавери и първа среща с бежанци вълнуват жителите на Извор

В петък вечер от 21.00 часа жителите на Извор ще се вълнуват само от едно – как да се справят с наводнението. Жителите на селото се срещат с кмета Узунов, който им предлага решение на проблема с пострадалите имоти – инвеститор, готов да изкупи пострадалите им къщи. Това се оказва добре познатият и винаги готов да помогне Константин Цеков.

От наводнението се възползват и Радко и Яна, чиято стратегията за бизнес с маршрутка пропада. Яна взeма нещата в свои ръце и кара Радко да товари в него чували с пясък от детска площадка и да ги продава на Изворските баби да си укрепват къщите. Покрай тази схема жителки на Извор вербуват Радко да отвлече с буса отец Григорий и да го върне в селото. Причината – в „Шоуто на попа” Григорий се обявява срещу нов проектозакон за връщането на хората по родните им места и подканва хората да се подпишат в подкрепа на организиран от предаването референдум. Той не се изразява ласкаво за Извор и разгневява бившите си съселяни.

След съселяните си, при кмета отиват и Рангел, и Йордан. Те тръгват натам с идеята да търсят обезщетение за наводнението, но като виждат кой управлява селото, бързо разбират, че такова няма да получат. Вместо това Цеков им предлага да пийнат заедно и визитата им се проточва. През това време при Славея и Гълъбина, разгневени от закъснението на мъжете си и също подпийнали, идва неочакван посетител – сирийски бежанец.

Потърси видео запис от епизода онлайн – тук или тук

Снимки от епизода –