Гледай онлайн Страсти в Тоскана 11.01.2017 – с. 3, еп. 20

Алесандро е разрушен от смъртта на Аурора и не иска да се примири, той трябва да разбере кой е убил Аурора. Антонио, обаче изглежда, че вярва в тезата, че Маниеро е убиецът на Аурора и няма намерение да продължи с разследването. Сега психолога е мъртъв всички, трябва да бъдат в безопасност. Но Алесандро не вярва в това и решава да разследва по свой собствен начин.

Алесандро решава да изгори лозята на Пиетрароса, Матео, Сара и чичо й се опитват да угасят пожара, но Алесандро не иска и не позволява.

Появява се ново лице в сериала и това е Рониеро – той е син на Епископът и на една жена, която и тя е от фамилията Гори. Рониеро има всички жени от фамилия Гори, нарисувани и закачени по стените като картини, които ги гледа постоянно.

Марция решава да напусне Прима Луче и Теса не може да я убеди да остане.

Клариса (ново лице в сериала), която разследва смъртта на баща, който е бил полицай. Клариса се появява, за да бъде разкрито и убийството на Аурора , тя решава да разкрие своята самоличност пред Алесандро, на когото предлага да му помогне. Той първо не вярва, но след това разбира, че това е пътят напред.

Роджеро междувременно, изглежда убеден да дари всичките си вещи на епископ Карини, за да изкупи греховете си, оставяйки само рента за Теса, за Виола и племенника си Масимо.

Теса отива да търси Роджеро в манастира и заплашва, че ще го предаде и да го спре от продажба на всичко.

В същото време ние да разберете кой е мистериозния мъж с Вероника: Това е Раниеро – това е сина на Епископът, който е представен като административния ръководител на Фондация Карини, неговата фондация ще бъде от полза. Всъщност двамата са в спор за своите цели, но епископът не знае, че Раниеро иска да го измами и той се съюзява с Вероника. Ние откриваме, че на снимката с червените пулове е в центъра на тайната на Вила Алба и е много важна за Раниеро, който се стреми да възстанови парчета, но това е и целта на Клариса и Алесандро, за да достигнат до истината.

Теса отива при Епископ Карини, казвайки му, че той няма да вземе и стотинка от това, което принадлежи на Роджеро.

Вероника използва Елена, заради връзката й с Антонио, за да могат да получат поверителна информация за бивш полицай, който, изглежда, е изчезнал безследно. И ние откриваме, че полицаят, който крие част от картината, е Еней, чичото на Сара.

Клариса и Алесандро осъзнават, че Едоардо е бил измъчван от Маниеро, защото крие част от картината, за това те решават да го включат в техните разследвания.

Едоардо, който е при Изабела трябва да напусне Изабела, той решава да последва неговия брат, за да му помогне в търсенето на истината.

Лоренцo открива, че Лаура има дете, след като я проследява. Той също така разбира, че тя се оказва, че планира да замине за Аржентина. Мъжът й казва, че я обича и че е готов да се обичат, дори да обича сина й, като негов собствен син.

В същото време, Клариса, Алесандро и Едуардо са в бившата лудница, където има копие на картината: момичето осъзнава, че картината е ключът към всичко, защото по силата на цвета се крие таен код. Ето защо е толкова важна за тези, които убиха баща й и Аурора.

Теса се опитва да съблазни Maсимо, но той я отхвърля, защото той разбира, че жената просто иска да си отмъсти на Роджеро.

Раниеро, след като идентифицира Eнеа (чичото на Сара, която е гадже на Матео), отива да го заплашва със смърт, като му казва: или да му даде парче от картината, която той пази, като клетвата от семейство Гори, или той и племенницата му ще умрат.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Страсти В Тоскана