Гледай онлайн Страсти в Тоскана 12.01.2017 – с. 3, еп. 21

Разследването на Алесандро и Клариса ги довежда до една крачка от истината: докато те откриват, че ключът към всичко е художникът Боканера и започват разследване от картините му, за да разберат нещо повече. Също така те откриват, че Еней ( чичото на Сара) е полицай, колега на бащата на Клариса, а преди всичко знае всичко за Гори. Но когато Алесандро и Клариса отиват в дома на Енеа, за да го видят е твърде късно, Енеа вече го няма отишъл е на среща с Раниеро в гората, за да предаде боядисаното парче от картината. Алесандро и Клариса проследяват Енеа и отиват в гората и когато чуват изтрел, тогава разбират къде е той и че е прострелян. Клариса, търси кой е стрелял, но не успява да го види. Еней, умира, има време да каже на Алесандро само да се грижи за внучката му.

Междувременно Теса е успяла да се реваншира на Масимo и двамата излизат заедно, по-късно се озовават заедно в леглото.

Алесандро и Клариса, разследвайки картините на Боканера откриват, че чрез въвеждане в експлоатация за възстановяването е винаги Фондацията Карини. Епископът стои зад всички мистерии и убийства. Алесандро е убеден в това, но не знае как да го докаже.

Едоардо сънува Аурора с червена мантия и се стряска, Изабела го успокоява.

Спомените на Едоардо все още са объркани, но той разбира, че ключът към всичко това е Давиде. И всъщност убеждава майката на детето да говори и да обвинят Епископа, че са измамени. Камерана започва и той да действа, по различни начини и след като е проследил Ферентино го заплашва и Ферентино му разкрива, че Епископ Карини стои зад всичко.

Камерана отива и предлага на Алесандро и Едоардо да си отмъстят заедно за смъртта на Аурора. Те решават да устроят капан на Епископа да вярва, че Роджеро е на негова страна.

След като Роджеро е готов и съгласен да си даде всичките притежания на Епископа, той се усеща, че нещо тук има планирано и не приема и така плана се проваля.

Лоренцо, след като се опитва напразно да убеди Лаура да не отиде в Аржентина със сина си, отива при Матео и му казва, че детето е негово. След това младият Монфорте отива при Лаура и я спира, преди да си тръгне, заплашвайки да я докладва и те ще отнемат сина й.

Междувременно Епископ Карини сега е притиснат в ъгъла и ще разберем, че Раниеро е негов син.

Понеже Карини е почти разкрит, сина му го кара да си признае за убийствата, които е извършил.

И така Карини се самоубива, скачайки от прозореца, преди полицията да пристигне, за да го арестуват. Той оставя писмено самопризнание, като цялата вина за всичко е само негова.

Вероника и Раниеро събират сектата и хвърлят червените мантии в огъня, на който има нарисуван пантеграма. След това Вероника свидетелства в присъствието на Антонио и Алесандро срещу Епископа, преструвайки се, че не знае за сенчестите отношения. Но Алесандро не е убеден, че Вероника казва истината и не и вярва.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Страсти В Тоскана