Гледай онлайн Страсти в Тоскана от 06.01.2017 – с. 3, еп. 19

Епизодът започва с погребението на Аурора Гори.

Тя е жертва на стрелбата, докато Алесандро се опитваше да я предпази. Той казва пред всички в църквата, че Маниеро е виновен за смъртта на Аурора.

В същото време, Роджеро решава да направи свое собствено разследване с помощта на Амина, успоредни на тези на полицията.

Епископ Карини изглежда ядосан от смъртта на Аурора, докато разбира, че стрелбата не е направена от психолога, кой тогава е натиснал спусъка?

Едоардо е бил информиран за смъртта на Аурора от Вероника, и както се очакваше, не го приема добре. Дори сестрите на Аурора са разтревожени от това, което се случи и ако Марция започва да се чуди за отговорностите на Маниеро, то на Теса се налага да се справи с тази болка, без съпруга си Роджеро.

Алесандро разговаря с Манчини за убийството на Аурора.

В същото време, Роджеро и Амина са в убежището на Ферентино, а има и DVD-та за смъртта на Ливия, откривайки, че жената – преди смъртта си – е одрала по гърдите човека, който стреля по нея.

Давиде междувременно се връща в манастира, в присъствието на епископа.

Докато Алесандро моли Марция за помощ, за да изиграе Маниеро.

Маниеро търси документите на Едоардо и Вероника го разпитва, за да научи дали той е убил Аурора, но казва, че не го е направил той. Имало е и друг човек, но не знае кой е бил.

Роджеро отива до гроба на Аурора и майка й, намира писмото, което Аурора бе оставила преди смъртта си.

Алесандро открива, че билковия чай, който Аурора е използвала – там е сложено лекарство, с което тя да получава халюцинации, той разбира, че за това със сигурност е отговорен Маниеро. В същото време, Марция открива в бюрото на психолога, ключовете за Пиетрароса и разбира, че човекът наистина е виновен, както каза Алесандро и Давиде. Но жената е в смъртна опасност. Маниеро й е инжектирал отрова, която я парализира, но планът му е да я удави във ваната се проваля. Алесандро пристига навреме, за да я спаси и по време на борбата с психолога открива, че човекът има драскотина върху гърдите му, което означава, че той е убиецът на Ливия?

Вероника междувременно се обажда на Изабела, за да я информира, че Едоардо е в манастира.

След борба между Алесандро и Маниеро, Маниеро блъска силно Алесандро и той пада на земята и си удря главата, и така остава в безсъзнание. Когато се събужда сутринта, вижда до него как Маниеро се е убесил на едно дърво.

Полицията, след откриването на трупа, намира доказателства, че Маниеро е гонел Аурора. Ако Антонио и Марция са сигурни, че той е виновникът, то Алесандро се чуди, защо мъжът се е самоубил?

Разследване от страна на полицията, междувременно мислят да предпишат най-новите убийства на Маниеро: Ауроа, съдията Савио, Ливия и Клара. Антонио открива, че Елена е излъгала за Камерана, за това, че той е убил майка й.

В същото време ние се запознаваме с Клариса (Серена Iansiti), която също е свързана с Пентаграмата: баща й е полицай разследвал символиката. И момичето има парче от известната картина, които Маниеро и Епископът искат да вземат. Но момичето изгаря парчето, след като си го татуира върху корема.

В същото време, Роджеро напуска Теса.

Алесандро напуска Пиетрароса и отива при брат си и Елена. Той получава посещение от Давиде и Епископът, който казва, че той е готов да се грижи за детето и майка му. Алесандро може да не знае, че намеренията на Епископът не са добри.

Роджеро се обажда на Филипо и го моли да се грижи за Виола, които вече не поддържат връзка.

В същото време, Вероника е в компанията на мистериозен мъж, който призовава да прави любов с нея. Кой е? И какво общо има това с всичко това? Ще разберете по-късно…

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Страсти В Тоскана