Гледай онлайн Страсти в Тоскана с. 3, еп. 26, 27, 28 – финал, последен епизод от 25, 26, 27.01.2017

Едоардо занася на Раниери Клариса, която е в безсъзнание. Едоардо и Раниеро се мъчат да съберат всички надписи от картината, за да могат да се доберат до съкровището на Гори.

Роджеро и Алесандро отиват в манастира и търсят Клариса и си мислят, че Вероника е замесена в отвличането на Клариса. Но те се съмняват и в Раниеро, защото той е син на Епископа и смятат, че и той е замесен в мръсните неща и сделки.

Раниеро изгаря частите, които е имал от картината, също както и червената си мантия.

Алесандро и Роджеро продължават да търсят Вероника, но намират само вещите на мястото, където е била с Раниеро (в неговата къща). Алесандро влиза в стаичката, в която има всички снимки на жените от фамилия Гори. Докато разглеждат и обсъждат снимките, изведнъж се появява дим и виждат огъня който Раниеро запали, те успяват да спасят Клариса. След това, Алесандро успява да чуе виковете на Вероника, тя започва да се задушава от дима. Алесандро успява да я изнесе от стаята и веднага я качват в линейката.

Едоардо, Изабела и Раниеро намират ключа за съкровището на Гори. Едоардо убива Раниери с нож, за да може съкровището да остане само за него. Той бяга заедно с Изабела. Алесандро и Клариса идват точно няколко минути преди напълно да издъхне Раниеро. Те разбират, че той е имал съучастник, но не знаят кой е.

Масимо решава да напусне имението на Камерана, чичо му казва, че е съгласен Теса да остане с него, стига тя да реши и да избере. Но тя, не избирата нито един от двамата.

Едоардо пита Изабела, дали ще се омъжи за него във Вила Алба, след една седмица, пред очите на всички. Така че никой да не ги заподозре. След това да заминат за медения си месец и да направи така, че всички да вярват, че потъва в морето, с лодката с която ще замине. Вместо това, той ще отиде на друго място, за да се наслади на съкровището на Гори.

Но Едоардо и Изабела не знаят, че Вероника, единственият човек, който може да ги изложи и която все още е жива.

Масимо решава да не се отказва от Теса и решава да остане във Вила Алба. Той прави споразумение с брат си Лоренцо, двамата да си отмъстят на Роджеро.

Едоардо казва на Алесандро, че ще се жени за Изабела, но брат му не го посреща с отворени обятия и му казва, че той ще разбере кой е замесен в смъртта на Аурора. Също така Алесандро казва на брат си че знае, че всъщност той е убил Ева Тавиани и Амедео Торе, както и Раниери, дори се съмнява в него и за убийството на Аурора.

Междувременно Вероника се събужда в болницата и Алесандро е там. Той успява да говори с Вероника и пита само едно нещо: който стреля към Аурора? И тя казва, че със сигурност, това не е Маниеро, нито Епископа, нито Раниеро. Само в едно нещо е сигурна, за това кой е убил Аурора, тя му казва, че този човек е имал свободен достъп до Прима Луче, защото там е бил намерен пистолетът и по-точно в стаята на Маниеро (психолога). След това, някой е бил близо до Аурора.

Алесандро пристига в къщата с пистолет и заплашва Едоардо и Изабела. И тогава той казва, че е намерил кой е убил Аурора: това е Изабела, единствената, която е знаела местонахождението на Аурора онази нощ.

Изабела се опитва да обясни защо е убила Аурора и се оправдава, че понеже много е обичала Едоардо, а той Аурора и така Аурора винаги й е била конкуренция.

Едоардо чува извинения на Изабела и убеждава Алесандро да не стреля. Но докато Алесандро вика полиция, брат му го удря отзад и бяга с приятелката си. Междувременно Алесандро се опитва да ги настигне.

Докато Алесандро ги преследва с колата, Изабела разказва на Едоардо как се случили нещата в онази нощ: Аурора е разбрала, че Едоардо е замесен в отвличането й и е искала да докладва всичко в полицията. Тя я е убила, за да спаси Едоардо от затвора.

Едоардо успява да избяга от Алесандро и носи Изабела на отдалечено място, където успява да й разкаже всичко, което вече си е спомнил, за това, което е направил с Аурора и защо го е направил. Той си спомня, че не е посмял да убие Аурора и заради, това се е опитал да инсценира смъртта й, но със сестрата на Давиде, която вече е била мъртва. Също така си спомня, че заради Изабела си е загубил паметта, понеже тя скача от колата и оставя Едоардо да се обърне с колата.

Едоардо убива Изабела, като й казва, че винаги е обичал само Аурора и след това я бута от един хълм и тя умира. След това се обажда на Алесандро и му казва, че Изабела сама е скочила от хълма, дори признала, че е била съучастничка на Раниеро. Той се опитва да се докаже, че е бил жертва, дори казва, че се е обадил в полицията, за да им каже всичко и му показа съкровището на Гори, което е в колата му.

Едоардо всъщност е скрил най-добрата част от съкровището на Гори, в къщата си и се връща, за да я вземе през нощта. Неговата идея е да вземе името на Монфорте и да закупи нова земя. До него е сестра му, която за пореден път го подкрепя.

Алесандро разбира, че Едоардо е убил Изабела и се изправя пред него, за да му каже истината. Едоардо не отрича. И Алесандро обещава, че ще успее да разбере какво се крие зад всичко, което е направил.

Междувременно Едоардо има нови планове, очевидно следи Вероника и се мъчи да се съюзи с нея. Заедно те могат да направят големи неща, тя се съгласява.

Алесандро разбира, че е дошло времето да си каже сбогом с Аурора и да се заеме с живота си. Той решава да възобнови Прима Луче и да се върне заедно със сестрите Тавиани и малката Ева там, за да живеят заедно.

Клариса казва на Алесандро, че заминава и напуска Вила Алба. Алесандро я кара да обещае, че ще се върне някой ден отново във Вила Алба.

В същото време, Роджеро отива в Прима Луче при Теса, за да й каже, че няма да се откаже от нея.

Алесандро ще живее в Прима Луче, заедно с дъщеря си, Марция и Теса и казва, че ще направи голямо и качествено производство на вино, в чест на Аурора.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Страсти В Тоскана