Гледай онлайн Светлината на моя живот епизоди 1429, 1430, 1431 от 04.10.2016

1431: Арпта дава факса на Сандия. Сандия им казва информация за случая. Започват да блокирват на места движението защото засичат колата. Преди барикадата на която са Сандия и Арпита, колата спира,но когато вижда,че няма изход назад,набира скорост и минава през барикадата. Сандия стреля и уцелва гумата от което шофьора губи управлението на автомобила. Всички отиват и Сандия го кара да излезе. Шофьора пита защо са го спрели. Полицайте и съобщават,че в колата не са открити наркотици. Сандия си мисли,че като затворят човека,той ще си признае. Вед и Ванш казват,че на Ванш му е много лошо и казват,че има температура.Не искат да отидат на лекар и казват,че Ом им е предписал рецепта.Децата разбират,че Сантош и Мена знаят за случая на Ванш.Емили удря шамар на Пария,защото и казва,че се чувства като доведена дъщеря. Емили е изнервена защото има много задължения и не може да се погрижи за приятелите на Пари.Сандия се чуди как медиите са разбрали толкова бързо за разкрития случай и се съмнява,че има нещо гнило. Оказва се,че Арпита ги е извикала.

1432:Сандия отива със сари при Ванш и Вед,но по пътя я спира Сурадж.Сурадж и показва статията във вестника за Сандия.Ом е видял Сурадж като се прибра и решил да му помогне,защото багажа му е тежък. Сандия пита Ом за Ванш. Ом казва,че не знае нищо за Ванш. Сандия се чуди защо децата лъжат,а Сурадж казва,че ще говори с тях. Сандия пита и за Емили. Сурадж и Сандя отиват при момчетата за да видят какви ги вършат. Емили си взима успокоително,защото се е разстроила много. Пари идва в стаята за да и се извини.Емили също и се извинява.Ом снима усмивката на Емили и и казва,че иска по-често да вижда тази усмивка. Сурадж подарява подаръци на Вед и Ванш.Сандия вижда,че Ванш изглежда добре и не е болен.Вижда и че лекарствата са на пода. Осъзнава,че Ванш е излъгал,но не знае защо.Сандия настоява Сурадж да ги пита защо са излъгали и Сурадж пита Ванш наистина ли е с температура.Сандия разбира,че лъжат и Вед им казва истината.Но Ванш казва,че искал е да види Анкур и Анкита.За Сандия е нелогично родителите на Ванш да му липсват,защото той самия казва,че е щастлив в нейното семейство. На сутринта Сандия споделя опасенията си за Ванш на Сурадж. В участъка,Сандия разбира,че е арестувала невинен човек. Тя не вярва,че е невинен,защото се е опитал да избяга. Началника и казва,че се е опитал да избяга защото е нямал шофьорска кнжка. Сандия казва,че са спрели колата с дадената и от информатора и информация,но Арпита и показва,че е сгрешила номера. Не го е видяла правилно.

1433: Сандия е обедена,че е видяла правилно номера във факса. Началника и казв,че и е дал шанс с тази мисия,но тя го е разочаровала. Началника и я обвинява,че са изпуснали истинския престъпник заради нея. Арпита е доволна,че Сандия се е провалила. Внш и Вед отиват в болницата в която са се родили. Те искат да видят регистъра със записаните деца в тях и се надяват да нмерят коя е майката на Ванш. Ом измисля име на детето когато вижда,че Емили пие успокоителни. Ом и казва,че така е застрашила живота на детето. Двамата са притеснени и отиват към гинеколог. Ванш и Вед казват на жената от информацията,че имат проект и трябва да напишат всички деца родени преди 10години. Сестрата им повярва и им дава регистъра. Ом разбира от гинеколожката,че Емили е направила аборт заради хапчетата. Докторката пита Ом как не го е предотвратил като лекар. Сандия не се сеща как е допуснала грешка с номера на издирваната кола. Сурадж,Сантош и Мена са в болницата при баба им и при Емили. Сурадж отива да търси Ом,защото той се разстроил и е тръгнал на някъде. Докато Сурадж го търси,вижда Вед и го пита какво прави там. Ванш е на път да разбере коя е майка му в регистъра.Сурадж и Вед отиват към библиотеката при Ванш. Сурадж слага ръка на страницата в регистъра където евентуално пише,кои са истинските му родители. Ванш се извинява и моли Сурадж да не казва на Анкита и Анкур,че търси истинските си родители.Сандия обещава на началника си,че още днес ще хване престъпника,но чува медиите. Сандия вижда как медиите хвалят Арпита,че е заловил престъпника и конфискувала дрогата.Сандия я поздравява.Арпита казва пред медиите,че Сандия не е успяла да се справи със задачата защото е отсъствала дълго. В офиса си,Сандия се досеща,че когато е взимала факса Арпита го изпуска и именно тогава е разменила листите. Сандия отива при Арпита с двата факса.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Светлината на моя живот/Diya Aur Baati Hum