Гледай онлайн Светлината на моя живот епизоди 1432, 1433, 1434 от 05.10.2016

Сряда:
1434: Арпита казва на Сандия,че е зад нея и я защитава,а Сандия я хвали и я пита как успява да е толкова двулична.Сандия и казва,че и се е доверила и затова е успяла с плна си Арпита,не защото е толкова умна. Сандия и показва двата факса и я пита защо го прави. Арпита отговаря,че заради същата причина,заради която и Сандия.Заради едно повишение.Сандия и кзва,че не се е върнала заради повишението..съветва я да е амбициозна и да не лъже никой от колегите си,Сандия няма да каже на колегите и за това,което е направила Арпита.Вед се извинява на Ванш заради това,че е казал на Сурадж всичко и той е успял да спре Ванш.Сурадж дав сили на Ом. Мена казва н Емили,че съдбата им е в божиите ръце и за всичко има причина. Емили разбира,че тя е виновна,защото не се е зарадвала и не е била щастлива като е чула новината.Сурадж звъни на Сандия за да каже,че Ванш търси истинските си родители и да и разкже за днескашната случка.Сандия казва,че трябва да поговорят с Ванш преди да си дойде Анкур и се прбира.Ванш им казва,че не е искал да разстройва майка си и баща си като им каже,че ще търси истинските си родители.Сурадж го пита защо иска да намери истинските си родители. Ванш им казва,че иска да ги види поне веднъж и да ги попита защо са го дали на други хора когато се е родил.Той си мисли,че истинските му родители просто не са го искали и обичали и затова са го оставвили.Сурадж му казва,че всички деца са пподаръци от боговете и родителите не могат да живеят без тях нито ден. Той му казва,че не се отказват от децата си защото не ги обичат,а защото са нямали друг избор. Сандия споделя болката си със Сантош.Сантош и казва,че е взела най-правилното решение и да не се предава сега.

1435: Сантош дава Канак на Сандия и и казва да и попее.Вед предлага на Сурадж,за да не страда Ванш,да му кажат,че Сурадж и Сандия са истинските му родители,но Сурадж му отказва.Емили се обвинява,че е загубила детето. Чатни и носи мляко и я пита дали няма да имат нов член в семейството.Ом е не по-малко разстроен от Емили. В полицейския участък са се събрали важни инспектори и началници и обсъждат службата на Сандия.Едни казват,че за 15 месеца е загубила формаа и искат да я понижат,но началника и я защитава с което получават един месец за да се докаже Сандия. Арпита чува това и си казва,че няма да се предаде. Докато търси шофьора си,Сандия чува престрелка близо до нея.Група обирджии се опитват посред бял ден да ограбят банка. Те убиват и невинни хора.Сандия звъни за подкрепение и го изчаква.Там са и Сантош със Вед и Ванш..

1436: Бандитите счупват телефона на Сантош.Сандия иска полицаите да и покажат записите от камерите за да знаят какво е положението.Чуваат изтрел. Застреляли са един от служителите. Арпита казва на Сандия,че трябва да влязат,но Сандия и показва кой командва, Те се свързват към камерите,но престъпниците ги застрелват и се губи връзката. Престъпниците отварят шкафа на Сантош и хвърлят един лист на земята.Бандитите искат ключовете и за останалите касетки.Сурадж звъни на Сандия и и казва,че е не може да се свържи със Сантош,а тя е отишла в банката.Бандитите взимат всичко от трезора и излисат с цивилните.На излизане,бандитите взимат Вед и няколко други заложника със себе си и се качват на един микробус.Сандия бавно се измъква от полизрението на бандитите.Всички се качват във буса,а Сандия се прикрепя за него от долната му страна.Тя спира буса и бандитите слизат да проверят какво става.Сандия елиминира един по един бандитите. През това време дв оказания и на вед да заключи вратата.Тя се качва на микробуса и застрелва единия. Сандия вика подкрепление.Бандитите искат от заложниците да отворят вратата. Те не отварят и другите полици идват да ги заловят. Идва началника и с Арпита. Той я хвали,че участъка си е върнал смелата и силна Сандия Рати.Всички включително и Арпита и отдават почит.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Светлината на моя живот/Diya Aur Baati Hum