Гледай онлайн Светлината на моя живот епизоди 1441, 1442, 1443 от 10.10.2016

Понеделник:

1443: Вед търси нещо в килера в дома им. дваСурдж и го пита какво търси. Вед му дава плаката на хотела Веданш. Вед знае,че Сурадж и Сандия много ги боли от думите на Ванш и обещава,че ще му обясни вичко. В магазина на Мена отива непознатата жена и търси сари. Докато говор с Мена,и се обаждат за да види един клип с момиче,което танцува. Жената казва,че ще правят танцово шоу в Дубай и им трябва красиво момиче между 13 и 15години. Мена чува всичко това и предлага Мисри. Жената на име Ашу ги кани в нейния офис. Емили и Ом се прибират. Ом си сипва ядене в една чиния,но му звъни телефона и той вдига да говори. През това време Спарш бута чинията,а Емили отива да я вдигне. Ом вижда Емили и я пита не може ли да бъде по невнимателна. Двамата се скарват.Мена се надява да изберат дъщеря и. Мена разпитва Мисри как е минало прослушването и дали е направила всичко,което и е казала. На бюрото на жената има снимки на изчезналото момиче,което Сандия търси.Ашу вика подчинения си и му казва да унищожи снимките. После съобщава на Мисри и Мена,че дъщеря и е избрана. Мена се радва,че ще отиде в Дубай,но подозрителната жена и казва,че отиват само децата.Мисри си мисли,че баща и няма да я пусне.Ашу ги пришпорва и Мена не мисли трезво. Мена иска Мисри на всяка цена да отиде в Дубай. Сандия се чуди защо за отвлченото момиче Манси не са поискали откуп.

1444:Сурадж вижда,че Сандия много се тревожи за Манси и се опитва да и помогне. Мена и Мисри си тръгват защото знаят,че Викрам няма да го позволи. Те слизат от рикшата и я отпращат и Мена казва на Мисри,че ще убеди баща и и се връщат в офиса за да гарантира участието и в Дубай. Ашу им казва да си подготвя документите. Мисри е много щастлива.Сандия е говорила със всички в училището на Манси и всички са и казали,че е отличничка. Сандия отива в учебния център и вижда Пари. Пари казва,че познава Манси,но не я е виждала отдавна.Пари си спомня,че е видяла Манси в болницата преди два месеца. Сандия решава да отиде в болницата да разпита за нея.Мена е решена да изпрати дъщеря си в Дубай.Мена измисля да прат Мисри на готварска сбирка при сестра си за няколко дни. Мена пита Сантош,а Сантош иска Мисри да пътува с Пари.Мена пита дали е удобно Пария да ходи защото Емили трябва да си почива.Сантош се съгласява. По-късно Мена и Мисри отиват в болницата, Сандия също пристига там,но не се засичат на входа.Сандия пита за Манси,а жената от информацията и казва,че ще види регистъра и и дава картона на Манси.Ашу убеждава Мена,че изследванията ще са най-обкновенни и Мисри няма да я заболи.Сандия открива в картона изследвания,които не са за деца. Сандия знае,че тези тестове се правят при трафик на жени.В коридора вижда Мена и Мисри ги пита защо са в болницата.

1445: Сестрата говори със Ашу,която е завела Мисри и Мена за изследвания и разбира,че всичко е наред. На излизане Мисри и Мена се засичат със Сандия.Сурадж отива при баба си и и носи джелеби.Сурадж пита дали всичко е наред,защото му се струва,че Пария е много нервна.Баба му разказва,че нещата между Ом и Емили не върват и дори са се скарали пред всички. Сурадж и има доверие,а тя казва,че ще им се скара. Мисри тръгва да каже защо са в болницата на Сандия,но Мена я спира и измисля лъжа.Мена казва на Мисри ,че като се върне от Дубай тогава ще им каже. Ом излиза от банята и вижда ризата си без копчета а шкафа е заключен и ключовете ги няма. Емили го пита защо е разхвърлил защото току що е подредила и се скарват. Спарш помага на баба си в плана и. Сандия има дъвка в косата си заради децата,а Сурадж и се смее,но и помага да я махне.Сантош пита Сандия как върви с издирването на Манси. Менакши казва,че момичето е избягала и е тръгнала по лош път,но Сандия я защитава и не вярва да го направи,защото момичета отличнички като нея следват мечтте и целите си. Макант звъни на Ашу и и казва да внимава и че трябва да са много прецизни.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Светлината на моя живот/Diya Aur Baati Hum