Гледай онлайн Светлината на моя живот епизоди 1441 – 1455 от 10, 11, 12, 13, 14.10.2016

Ванш и Вед научават истината в Светлината на моя живот. Двамата се сближават още повече от преди, а семейството не знае как да се справи с тази ситуация.

Сандия получава повишение в полицията, след като се справя повече от добре. Менакши пък решава да запише Мишри на състезание по танци, на което попада на трафиканти на хора. Викрам дори не подозира какво е замислила жена му, нито пък в каква ситуация се е оказала дъщеря им.

Вед преживява тежък ужас по време на банков обир, но Сурадж му помага да се справи с проблема. Маса научава, че Ванш е осиновен и всъщност е син на Сандия и Сурадж. Порицава Сантош за мълчанието й.

Въпреки опитите на семейството да запазят в тайна истината, Ванш и Вед се срещат, а момчето научава истината. Той недоумява защо родителите му са решили да дадат точно него на Анкита. Двамата близнаци бързо се сближават и сплотеността между тях става все по-силна.

Амит и Нита са двойка, която търси съдействие от Сандия, да намери дъщеря им, която е изчезнала, но всъщност се крие от трафиканти на хора. Оказва се, че Манси всъщност е избягала, за да се спаси от похитителите си, които искали да я убият.

Непознат младеж на име Канха се увърта около Мишри и започва да влудява Викрам. Той го напада, убеден, че мъжът иска да открадне дъщеря му и е сгоден за нея. В същото време Менакши се забърква в мрежата от интриги, след като трафикантите й отказват, да придружи дъщеря си в Дубай на състезание там.

Пари пък казва на Сандия, че преди дни е видяла Манси в болницата, а Сандия вижда Менакши в клиниката. По една случайност и двете търсят едно и също момиче. Мена я напада, че е зарязала близките си заради мъж, но Сандия има съмнения, че се е случило нещо много по-сериозно.

Арпита показва предсмъртно писмо на Сандия, според което Манси уж се е самоубила. Полицайката обаче се досеща, че тук има нещо много по-сериозно.

В същото време Емили е винена от Ом, че е убила детето им. Героинята от Светлината на моя живот трудно преживява случилото се с бебето.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ сага