Гледай онлайн Светлината на моя живот епизоди 1444, 1445, 1446 от 11.10.2016

Вторник:
1446:Арпита води Сандия в офиса си. Арпита и показва предсмъртно писмо и решава,че слуая приключва до тук. Сандия е убедена обачеч,е в този случай нямат самоубийство. Майка и и баща и се тревожат за Манси.На вратата им се чука и влизат двама мъже,които започват да бият Амид. Оказва се,че Амид и жена му също работят за Макрант. Той им дава 48 часа да приберат Манси в скривалище в гората или ще ги убие и двамата. Арпита се е съгласила с мнението на Сандия,защото Сандия я убеждава,че писмото е твърде логично за човек,който ще се самоубива.
Сандия и Арпита отиват при семейството и виждат мъжете да излизат от дома им,но Амид и жена му казват да не хващат тях,а да се постараят да намерят Манси. Сурадж говори с бааба си и се сеща за Ванш,но баба му го успокоява и му казва,че ще се върне. Сандия обещава на родителите,че ще им върне дъщерята. Амид си мисли,че Сандия ще му помогне да се оттърве. Емили отива да помогне на баба си по нейна молба,а баба и и залепя картнка пеперуда на гърба. Залепила я е да подразни Ом. Ом и Емили отново се скарват,но по забавен начин. Ом и показва пеперудата,но тя казва,че не я е сложила и не може да я махне. Ом и помага и леко маха пеперудата.Сандия и Арпита знаят,че псмото е написано нарочно от Манси и някой я е принудил.

1447:Сандия вижда лого на прощалното писмо на Манси. Те виждат,че листа е от нечия тетрадка с персонално лого. Сандия копирва логото на един лист и го раздава на всички нейни колеги. Ашу е извикала Мена в офиса и и казва,че трябва да разкрасят Мисри. Ашу показва снимки на модерни момичета на Мена. Мена не разбира защо е толкова важно след като тя ще танцува. Ашу я убеждава,че ако стане модерна и по-лъскава ще спечели състезанието. Мена си мисли,че ако Виркам разбере какви ги върши ще я обезглави.Сурадж е в печатница за да си направи лого,иска и визитки. Те гледат логота и телефона на Сандия звъни. Тогава Сурадж гледа логото,което издирва Сандия,но тя говори по телефона и го пропуска.Сурадж си избира лого.Мисри носи декорация за входа на магазина. Викрам и казва,че е талисман,защото когато тя сложи украсата магазина се пълни с клиенти. Викрам и казва,колко е скъпа за него. Той и казва,че много ще ,му липсва за тези дни.Викрам и каазва да му сготви след като се върне от леля си. Мисри не се издава,но и не и става приятно,че не знае истината. Сантош си играе с Канак.Канак изкарва от джоба на Сандия листа и и го хвърля.Сурадж вижда и щом го отваря вижда,че е лого. Той се сеща,че дизайнера от вчера им е показал същото лого. Сантош потвърждава и те звънят на дизайнера. Той им казва,че е отпечатвал логото на тетрадка преди 4 дни.

1448: Арпита и Сандия се дегизират и мислят да отидат в гаража за където е поръчана тетрадката с логото.Манси явно е успяла да избяга и се събужда от кошмари.Манси също се маскирва.Амид убеждава жена си,че Сандия ще намери много скоро Манси. Двамата си мислят,че Сандия щее очерни живота на Манси вместо да го спаси.Мена и Мисри отиват при Емили за да я разкрасят.Емили казва,че Мисри е малка,но Мена настоява. Самата Мисри като вижда решава да се откаже и иска да си тръгне.Мена се чуди защо Мена е завела Миср там. Ашу влиза в стая с момичета – всичките оплашени до смърт и с охрана при тях. Тя им казва,че скоро още едно момиче ще падне в капана и.Тя дава на едно от момичетата обувки с токчета и я кара да ги обуе и да отиде при нея да види как върви. Момичето казва,че не е носило доо сега и няма да се справи. Един от мъжете започва да я удря с камшик,защото е отказала да ги обуе. Мена решава сама да напррави кола маска на Мисри.Мисри и казва,че страшно много я боли. Мена я успокоява и и казва,че има по-чувствителна кожа. Когато Мена почиства ръцете и и вижда,че ръцете и са червени и подути.Мена звъни на Ашу и и казва,че Мисри няма да лети за Дубай.Ашу и казва,че обезкосмяването не е важно и ще и намери толкова красива рокля,че ще и скрие всички дефекти.Мена прави мехлем за Мисри,но Сантош я вижда,че бърза и тръгва след нея.Сантош отваря вратата на стаята и и вижда Мисри. Сантош казва,че деомашните лекове няма да помогнат и праща Мена да звънне на Ом.Арпита и Сандия се преструват,че колата се е скапала,а автосервиза в който би трябваало да е Манси е до тях. Собственика им казва,че ще им ремонтират колата дори безплатно.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Светлината на моя живот/Diya Aur Baati Hum