Гледай онлайн Светлината на моя живот епизоди 1456 – 1470 от 17, 18, 19, 20 и 21.10.2016

Менакши чупи лекарството, което е трябвало да даде на дъщеря си и не й го дава. Въпреки това, трафикантите са твърдо решени да я измъкнат.

Сандия успява да накара момичето, което е пострадало, да проговори и да разкаже подробности за миналото си. Разкритията й хвърлят в ужас всички. Оказва се, че момичето наистина е попаднало в трафик на хора и страда жестоко от това. То разказва с подробности за случилото се и дава показания пред Сандия и останалите полицаи.

Трафикантите взимат със себе си Мишри, а един от тях я удря. Викрам и Бабаса научават, че детето е отвлечено и следва страхотен скандал.

Двамата мъже обявяват бойкот на Менакши и подемат кампания срещу нея. Междувременно Сантош се опитва да сдобри Ом и Емили, като си устройва скандал с Маса.

Докато двете се карат, Емили се извинява и се помирява с мъжа си. Дали обаче това е достатъчно, за да потръгне брака им, предстои тепърва да разберем.

Сандия преживява още един шок, когато вижда скицата на един от трафикантите. Оказва се, че това е мъж, с когото е виждала Менакши да разговаря. Самата Мена изпада в истински ужас, когато го разпознава. И моли Сандия за помощ.

След изключително напрегната акция, Сандия открива къде се укриват Мишри и останалите момичета. Някои от тях са тежко повредени. Племеннницата на полицайката обаче успява да се организира и да намери начин да даде сигнал на спасителите. И всички момичета са върнати по домовете си, а мрежата е разбита.

След достойната и успешна изява на Сандия, Сантош решава, че е настъпил момента да предаде ключовете на дома на снаха си и Сурадж. Двамата с Бабаса планират пътуване до Дубай. Арзу не иска да замине за чужбина и остава в дома на Рати.

А междувременно Сандия поема нов случай — статуя е открадната от храм, после мистериозно е върната обратно. И въпреки че всичко привидно е спокойно, тя не може да се отърси, че нещо не е наред. Какво се крие зад загадката, тепърва ще стане ясно.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ сага