Гледай онлайн Черният списък сезон 3 – сериал по Нова телевизия

Шокиращи разкрития и драматични обрати в премиерния трети сезон на „Черният списък” по NOVA

Хитовият сериал с награда „Еми” и две номинации за „Златен глобус” се завръща в ефира на NOVA на 18 януари в 21.00 ч.

„Черният списък”, често наричан от критиците телевизионно явление, отново обещава да държи под напрежение зрителите на NOVA – този път с премиерния си трети сезон. Главни действащи лица са познатите вече Реймънд „Ред” Редингтън (Джеймс Спейдър) и Елизабет „Лиз” Кийн (Меган Буун). Бившият престъпник и вече опитната агентка на ФБР отново са въвлечени в опасни криминални и екшън ситуации. Двамата герои ще се погрижат интригите и задкулисните игри в света на конспирацията да не оставят никого пред екрана безразличен – от 18 януари, от понеделник до петък, в 21.00 ч. по NOVA.

В новия сезон на хитовия сериал младата агентка Лиз е преследвана от ФБР и единственият й шанс за бягство се оказва Редингтън. Двамата оглавяват списъка с десетте най-търсени бегълци на ФБР и им предстои да се впуснат в опасно бягство. Докато Лиз използва връзката на майка си с КГБ, за да намери убежище в Руското посолство, Ред се свързва със съмнителните си контакти от подземния свят. Той ще опитва всячески да дистанцира преследвачите от себе си и Лиз. Междувременно, в търсене на възможно спасение те ще се изправят лице в лице с нови заплетени случаи – от военни престъпления до кражба на ядрено гориво.

Освен всичките смъртоносни опасности и изпитания, пред които е поставена, в новите епизоди Лиз се впуска в непредвидимо пътешествие, в което ще преоткрие себе си и всяка важна част от живота ѝ ще бъде поставена под въпрос. Тя научава, че е бременна, и на бъдещия баща Том Кийн ще се наложи да вземе драстични мерки, за да осигури нов живот за Лиз и бебето, въпреки обърканите отношения между двамата. В сватбения си ден Елизабет става част от съмнителна атака и издъхва на път за болницата… Когато търсенето на убиеца ѝ води до руски олигарх, който опитва да повлияе на политически избори, Том и Ред откриват, че смъртта на Лиз съвсем не е това, което изглежда…

Не пропускайте първия епизод на „Черният списък” на 18 януари, сряда, в 21.00 часа, само в ефира на NOVA.

Гледай онлайн