Гледай онлайн Трите лица на Ана еп. 101, 102, 103, 104, 105 от 27, 28, 29, 30, 31.03.2017

101 епизод
Родриго разкрива миналото на Факундо!

Соледад се опитва да избегне презрението на Ана Лусия и ѝ признава какво е означавала дъщеря ѝ София. Ана Лусия е толкова ядосана и не може да разбере как я е разделила от истинското ѝ семейство. И заради нейния егоизъм, тя не знае коя е в действителност.

Ана Летисия разкрива пред Мариано, че баба ѝ и Леонор са сестри. Вярва, че е много тежко да научи, че прислужницата е нейна леля.

Нерина съветва Ана Лусия да не съди Соледад и да се опита да ѝ прости, защото единственото, което е направила, е да ѝ даде живот, изпълнен с любов. Ана Лусия иска да помогне на Соледад да излезе от затвора или няма да се върне в семейство Алварес дел Кастийо.

Родриго е единствения човек, който може да разсее съмненията на Сантяго. Търси го, за да поговори с него за случилото се преди години с Факундо. Признава, че Алфредо и той са имали един и същи враг – Еваристо Гера. Родриго има неоправени сметки с Еваристо и Марсело е бил на път да разкрие организацията, за която Алфредо е работел и заради което живота на Марсело се е оказал в опасност. Родриго го е представил за мъртъв, за да го спаси от мъжете, които са го преследвали.

Рамиро открива парите, които са изчезнали от фондацията в ръцете на баща си. Той, обаче, отрича и лъже, че се е объркал и не смята да му дава никакви обяснения. Рамиро го предупреждава, че трябва да го издаде, няма да го прикрива. Едмундо решава да са самоубие пред сина си.

Мариано изпълнява обещанието си и завежда Ана Лусия при Ернестина.

Ана Летисия се преструва на Ана Лусия пред Ана Лаура, която също очаква голямата среща.

102 епизод
Ана Лусия не иска да живее заедно със семейството си!

Дългоочакваната среща между Ернестина и Ана Лусия не е това, което са очаквали. Ана Лусия разказва на баба си как е срещнал Сантяго и за объркването между нея и Ана Летисия. Ана Лусия няма желание да принадлежи на семейството на Ернестина. Само иска да е далеч, за да се опита да забрави какво се е случило със Сантяго и да направи опит да поправи вредата, която е нанесла на сестра си. Ернестина ѝ казва, че няма да ѝ позволи. Ана Лусия избягва от къщата.

С помощта на Валентин, Ана Летисия се представя на Ана Лусия, за да се срещне с Ана Лаура. Демонстрира, че не се интересува от семейството и заявява, че единственото нещо, от което наистина се интересува от новото си семейство, са парите, които ще наследи от родителите им. Тя няма нужда от нищо в живота си.

Виридиана посещава Соледад в затвора, за да разбере какво точно се е случило. Соледад приема, че е извършила престъпление, но винаги е приемала дъщеря си Ана Лусия като нещо красиво, което ѝ е изпратено от съдбата и е убедена, че е постъпила правилно.

Сантяго моли Родриго да издаде Факундо на властите и да си плати за всичко, което е извършил в миналото.

Рамиро не може да се примири с това, че баща му си е отнел живота пред него, а не е могъл да го предотврати. Не знае какво да прави с вината. Опитва се да говори с Ана Лаура, но тя не отговаря на обажданията му.

Ана Лаура упреква Леонор, че никога не са я вземали под внимание и са решили да изхвърлят на боклука всички нейни и на сестрите ѝ спомени. Няма намерение да ѝ прости, никога.

103 епизод
Ана Лаура слага край на годежа си с Рамиро!

Мариано иска да навакса изгубеното с Ана Лусия време, но тя иска да стои далеч от това семейство. Марсело предлага дълго пътуване в Европа, но с условието Соледад да излезе от затвора.

Най-накрая, невинността на Валерия е доказана и скоро тя ще излезе от затвора. Тя се сбогува със Соледад и я уверява, че няма да я забрави. Обещава да поговори с когото е нужно, за да може и тя да излезе от затвора. Соледад е убедена, че е изгубила свободата си завинаги и ще трябва да живее занапред със хубавите си спомени.

Мариано не може да приеме това, което Соледад е направила с племенницата ѝ. Ана Лусия моли чичо си за помощ – тя иска Соледад да излезе от затвора. Ако не ѝ помогне, смята да се обърне за помощ към Виридиана.

Иняки и Ана Летисия се забъркват в огромен проблем. Не само Марсело научава, че са любовници, но също така са записани как се освобождават от тялото на Исидро. Иняки признава на Ана Летисия, че Марсело вече знае, че ще се оженят, веднага след като тя стане свободна жена.

Марибел иска да прави компания на Рамиро и да бъде до него в този толкова тежък за него момент. Признава му, че го обича и се осмелява да го целуне. Точно в този момент се появява Ана Лаура. Ана Лаура се ядосва и показва на Рамиро, че не може да си играе с нея. Марибел прави опит да се оправдае, но Ана Лаура не разбира. Тя слага край на годежа и връзката си с Рамиро. Според нея, няма какво да ѝ обяснява, нито пък нещо, което тя иска да чуе.

В болницата, Марсело се среща с Ана Лусия. Той се поддава на близостта им и се осмелява да я целуне. Ана Лусия му заявява, че не се интересува от връзка с него и най-добре би било да стои далеч от нея. Марсело споделя, че се чувства мъртъв от вътре, а Ана Лусия е успяла да постигне с една целувка това, което никой преди не е успял. Въпреки това, тя се сбогува със Сантяго и му казва, че ще го обича цял живот.

Орландо се опитва да изкара пари чрез шантаж от Иняки и му показва, че не е сам, Факундо стои зад всичко. Сега и той е запознат със тайните на Ана Летисия.

104 епизод
Марсело иска да убие Ана Летисия!

Ана Летисия търси Иняки в апартамента му. Заболява я това, че той не се е прибрал да спи и се убеждава, че Факундо го е убил.

Марсело си мисли, че съпругата му е ходила да търси любовника си, но Ана Летисия отрича да е прекарала нощта с него. Марсело заварва апартамента празен и доказва, че за първи път, Ана Летисия му е казала истината.

Мариано решава да отиде в затвора и да изпълни обещанието, което е дал на Ана Лусия. Соледад признава вината си пред Мариано и е наясно, че не заслужава прошка. Тя е готова да остане цял живот в затвора, ако в замяна запази любовта на дъщеря си. Соледад обяснява на Мариано, че любовта, с която е отгледала Ана Лусия е безценна в сравнение с Ана Лаура и Ана Летисия. Моли го да не се осмелява да я съди, след като той никога не е бил достатъчно добър баща за тях. Тя не се интересува от идеята да излезе от затвора, ако в замяна трябва да се откаже от Ана Лусия като своя дъщеря.

Чана е посетена от Ернестина, която я обвинява, че е шарлатанка и е прикривала жената, която е отвлякла внучката ѝ Ана Лусия. Ернестина е шокирана от разкритието, че Соледад е нейна сестра. Това означава, че Ана Лусия никога не е била далеч от истинското си семейство.

Марсело изпитва огромно желание да убие Ана Летисия за болката, която му е причинила след като са се оженили. Принуждава я да подпише развода, тъй като е изгубил прекалено много време, а тя е способна да изкара най-лошото от него. Ана Летисия отказва и му заявява, че никога няма да се раздели с него.

Валерия придружава Рамиро на опелото на баща му. Той се чувства засрамен, защото баща му е бил отговорен за всичко и ѝ предлага извинение.

Ана Летисия се възползва от това, че е в апартамента на Иняки, за да потърси записа, който е дала на Иняки, но не го намира.

105 епизод
Ана Лусия се запознава с истинския Марсело Салватера!

Ана Летисия се впечатлява като вижда как Иняки влиза през покрива в стаята си, насред буря и без да го види някой. Казва му да се пази, защото го търси Факундо и полицията е отвън. Със сълзи, Ана Летисия признава, че си е мислела, че никога повече няма да го види. Иняки я упреква, че не се е върнала, за да го потърси. Тя обяснява, че не е могла, защото Факундо я е принудил да си тръгне, а се е страхувала, че полицията ще я проследи, но това, което е искала е да го намери, имала е нужда да го види, да го усети и да види, че не са го наранили.

Марсело показва на Ана Лусия, че е премахнал татуировката, която го е свързвала с Ана Летисия.

Ана Лаура очаква нещо различно от Рамиро. Пита го дали това е неговия начин да обича, защото тя не е склонна да му позволи да се подиграва с нея. Моли го да напусне завинаги живота ѝ, защото не иска да го вижда след като е разкрила всичките му лъжи.

Марсело моли Ана Лусия да не вярва на всичко, което сестра ѝ ѝ казва. Също така, може да се довери на Сантяго, защото той е разкрил истината още от първия момент, в който я е видял.

Хавиер е отчаян, защото не може да открие Иняки. Отива да го търси в дома на Хулиета, но го посреща Сандро, който го моли да не я търси повече, защото тя се интересува само от парите. Предава му дневника на Хулиета, за да открие всички отговори, от които има нужда.

Ана Лаура критикува семейството си, че не са ѝ казали, че Ана Лусия е жива. Ана Летисия постъпва неразумно като споменава родството между баба им и Леонор. Това предизвиква избухването на Ана Лаура, която отново усеща, че е последната, която научава какво се случва в семейството, а това я кара да се чувства като глупачка.

Марсело моли Ана Лусия да му позволи да ѝ разкаже историята на истинския Марсело Салватера, а след това може да го съди; Сантяго е облагодетелстван и му завижда. Вече знае кой е и защо го смятат за убиец, може да види какво има в очите ѝ.

Гледай онлайн на български – тук или тук

Инфо: Трите лица на Ана