Гледай онлайн Трите лица на Ана еп. 61, 62, 63, 64, 65 от 30, 31.01., 01, 02, 03.02.2017

61 епизод
Сантяго претърпява тежка катастрофа!

Сантяго не може да понесе тежестта на чувството си за вина за смъртта на Даниел. Той решава да се предаде на властите, защото вярва, че е виновен. Факундо се опитва да го убеди да не го прави и го заплашва, че ако се предаде, той лично ще разкрие на Ана Лусия цялата истина за произхода ѝ. Сантяго се притеснява и моли баща си да слезе от таксито. След това попада в катастрофа с камион. Факундо се опитва да му помогне, но Сантяго остава в безсъзнание.

Един мъж решава да извика линейка и Сантяго е откаран по спешност в болницата. Факундо го моли да се бори, да не се отказва, но здравословното състояние на Сантяго е много деликатно и дори за момент изглежда все едно е умрял. Факундо изпада в криза и настоява парамедиците да направят нещо, за да спасят живота на сина му.

Ана Летисия продължава да пуска отровата си срещу Дженифър пред чичо си Мариано. Той не може да повярва, че Дженифър е била способна да помоли Ана Летисия да запази в тайна факта, че Сантяго е жив. Тя се оправдава като казва, че не е искала да бъде виновна за скарване между него и Дженифър и точно за това е решила да замълчи.

Ремедиос място не може да си намери от притеснение, защото Факундо настоява да отведе много далеч Сантяго и да изгради нов живот в друга държава. Тя знае, че това е сериозна заплаха за Сантяго и за нея. Ремедиос е напълно убедена, че Факундо ще я раздели със Сантяго, но Нерина я моли да се успокои и да се довери на Сантяго, който е станал нов човек и че Ана Лусия ще успее да предотврати заминаването му с голямата любов, която ги свързва.

62 епизод
Ернестина и Мариано осъждат Сантяго!

Ернестина казва на Факундо, че се е опитвала да го открие от известно време, но напразно. Тя му съобщава новината за племенницата му Дженифър. Той съжалява за смъртта на племенницата си и ѝ благодари, че е там в този толкова труден за Марсело момент. Мариано го моли да не обърква нещата, защото Марсело трябва да отговаря за това, че е изоставил Ана Летисия в продължение на три години. Това не е справедливо за нея.

Факундо разбира и ги моли да не съдят прекалено много сина му. Той има много добро обяснение за всичко, което се е случило. Ернестина точно това очаква – едно добро обяснение, защото не може да повярва, че Марсело се е крил през цялото това време.

Рамиро се обажда по телефона на Ана Лусия, за да ѝ съобщи, че Сантяго е вън от опасност и се възстановява в болницата. Съветва я да не ходи до болницата, защото там е съпругата на Сантяго/Марсело. В този момент Ана Летисия го чува и му взема телефона. Тя започва да обижда Ана Лусия без да подозира, че разговаря със сестра си.

63 епизод
Мариано е притеснен за Ана Летисия!

Ана Летисия се разплаква като научава, че Марсело няма желание да се бори за спасяването на брака им. Тя го моли поне да опитат и след това, ако нищо не стане, тя самата ще предприеме стъпки за развод.

Мариано е много притеснен за Ана Летисия, защото вярва, че завръщането на Марсело може да ѝ повлияе тежко и да ѝ донесе само болка. Въпреки това, Ернестина го моли да се отпусне и да изчака обяснението на Марсело. Мариано силно се съмнява, че ситуацията има добро обяснение, но няма друг избор, освен да изчака.

Ернестина казва на Мариано, че трябва да поговори много сериозно с Марсело, защото преди да го обявят за мъртъв, той ѝ е казал, че е открил нещо за Ана Лусия. Мариано я умолява да забрави за тази тема за момента и да приеме, че Ана Лусия е мъртва. Ернестина му показва гривната на Ана Лусия, след което Мариано остава напълно изненадан.

Ремедиос научава в коя болница е настанен Сантяго и отива да го види. Ана Лусия я вижда и се опитва да тръгне с нея, но Соледад настоява да не ходи никъде. Тя не иска да се изправи срещу семейството на Марсело, все пак тя е другата.

64 епизод
Ана Лусия страда заради отсъствието на Сантяго!

Рамиро казва на Сантяго, че Ана Лусия е много притеснена за него и че се е наложило да скрие от нея къде е хоспитализиран. Като я познава добре, не се съмнява, че тя на мига би тръгнала, за да го види, а това означава, че има голяма вероятност да се сблъска със сестра си Ана Летисия и със семейството си. Освен това, Рамиро му разказва как по време на разговора му с Ана Лусия, Ана Летисия е взела от ръката му телефона и е започнала да обижда Ана Лусия, приемайки я за любовницата, която е откраднала съпруга ѝ.

Сантяго споделя с приятеля си, че се е опитал да се обади на Ана Лусия, но тя не му е отговорила и сигурно е постъпила така, защото вече знае, че е със съпругата си.

Иняки отвежда Ана Летисия в дома си и се опитва да я съблазни, но Ана Летисия го отблъсква. Иняки я притиска и ѝ заявява, че много добре знае нейната малка тайна. Съветва я да не се преструва, защото той е сигурен, че тя е виновна за смъртта на Дженифър.

Ана Летисия няма друг избор, освен да говори и се опитва да убеди Иняки, че става дума за инцидент – докато е говорила с Дженифър, тя е залитнала и е паднала. Иняки не ѝ вярва, защото ако ставаше дума за инцидент, тя би съобщила и би се опитала да ѝ помогне, а тя не го е направила.

Ана Летисия му отвръща, че е много жесток, защото е откраднал надеждата на Хулиета да спаси сина си и за това е решил да убие Даниел, защото не е понесъл мисълта брат му да живее с всичко, което му осигуряват.

65 епизод
Рамиро е упрекнат от Ана Лусия!

Рамиро отива в пансиона на Ремедиос и търси Ана Лусия. Той иска да ѝ съобщи, че Сантяго е добре и е извън опасност. Той иска тя да е спокойна, но постига точно обратното. Ана Лусия не вярва, че той се притеснява за нея, а е убедена, че Рамиро е на страната на съпругата на Сантяго.

Рамиро ѝ обяснява, че това не е истина и се опитва да разясни какво точно се е случило. Разказва ѝ, че Ана Летисия е взела телефона от ръката му и дори той е имал сериозно скарване със съпругата на Сантяго. Рамиро настоява, че е отишъл да я види, само за да ѝ предаде послание от Сантяго. Той ѝ показва видео запис на мобилния си телефон, с който Сантяго се извинява за нещата, които съпругата му е направила и казала и я моли да бъде търпелива, скоро ще бъдат заедно.

Гледай онлайн на български – тук или тук

Инфо: Трите лица на Ана