Гледай онлайн Трите лица на Ана еп. 96, 97, 98, 99, 100 от 20, 21, 22, 23, 24.03.2017

96 епизод
Арестуват Соледад!

Съмненията на Ана Лусия се изясняват. Сега тя знае защо Сантяго я е объркал и разбира, че в действителност той обича сестра ѝ Ана Летисия и че любовта, която е твърдял, че изпитва, не съществува.

Клаудия не може да разбере как може Валентин да живее при тези условия. Мисли си, че трябва да се премести да живее с майка им и ако иска да си върне любовта на Ана Лаура, решението може да е само Нерина.

Ана Летисия моли Леонор да изнесе вещите на Марсело, защото ще се развеждат. Факундо я чува и предлага на Ана Летисия да поговорят. В крайна сметка, тя открива, че Факундо е знаел за съществуването на сестра ѝ и е скрил от нея.

Ана Лусия открива кутията, която Соледад толкова ревностно пази. Оставила ѝ е бележка, с която я моли да ѝ прости за злото, което ѝ е причинила. Знае, че трябва да си плати за стореното и от страх ще изгуби любовта ѝ. Соледад винаги ще я носи в сърцето си.

Соледад се страхува, че полицията вече я издирва. Чана ѝ напомня, че стореното от нея е престъпление и рано или късно трябва да понесе последствията. Соледад търси Виридиана, за да се сбогуват и решава да напусне работата си при нея. Обаче преди да си тръгне, пристига полицията, за да я задържи за отвличането на Ана Лусия.

Сантяго подписва развода и казва на Мариано, че племенницата му Ана Лусия вече знае истината. Доня Ремедиос се опитва да защити Соледад и моли Ана Лусия да разбере майка си. Тя е твърда и показва болката от съзнаването, че Соледад я е използвала и знае, че никога не би могла да ѝ прости.

97 епизод
Ана Лаура и Рамиро се отдават на страстта!

Ана Летисия продължава да се преструва на Ана Лусия пред Исидро и му предлага, ако наистина се интересува от нея, да ѝ купи една къща, в която да се срещат спокойно без необходимостта да се крият.

Факундо презира Ремедиос, а Мариано му напомня, че тя би дала живота си за Марсело и за това би трябвало да ѝ е благодарен.

Марибел придружава Ана Лусия в апартамента на Сантяго, но не го открива, защото в същото време, Еваристо си е определил среща със Сантяго. Еваристо завежда Сантяго на мястото, където Ана Летисия го е помолила да му отнеме живота. Възрастният мъж го моли да го убие след като чуе изповедта му.

Исидро много бързо занася парите за къщата, които Ана Летисия е поискала. Исидро прави опит да се възползва от ситуацията с Ана Летисия. Иняки пристига, за да ѝ помогне и го пребива до смърт.

Еваристо започва да си спомня как Ана Летисия го е помолила да убие съпруга ѝ. Марсело открива истината. Също така му дава ключа от сейфа, за да може да разкрие всичко за миналото си.

Ана Лаура и Рамиро са убедени, че са един за друг и решава да се отдадат на любовта изцяло.

98 епизод
Ана Летисия и Ана Лусия се срещат отново!

Ана Летисия пристига в пансиона, където заварва Мариано с Ана Лусия. След двадесет години е настъпил момента да бъдат заедно. Ана Летисия е изненадана, защото никога не е вярвала, че ще види сестра си отново. Убедена е, че много скоро ще бъдат заедно и трите.

Предателството на Иняки към Сантяго става причина за скарване. Накрая си дават сметка, че е абсурдно да се бият за нещо такова. Сантяго моли Иняки да се грижи добре за Ана Летисия, защото тя е платила на един мъж, за да го убие. Сантяго обещава на Иняки да не се намесва във връзката му с Ана Летисия и го моли да не наранява Ана Лусия, защото тогава ще трябва да се пази не само от Сантяго, но и от Марсело.

Ана Летисия моли Ана Лусия да поговорят за Сантяго, защото има много неща, които трябва да си изясни. Ана Лусия потвърждава, че е приключила връзката си с него окончателно и въпреки че в началото е била малко объркана, знае, че Ана Летисия е голямата любов на Марсело. Връща ѝ халката.

Родриго потвърждава пред Ернестина, че Валерия е виновна за изчезването на пари във Фондацията и че вече си плаща за стореното.

Чана посещава Соледад в затвора. Пита я дали иска да потърси Ана Лусия, за да поговорят за семейството ѝ. Соледад не е много сигурна, че след всичко, което е извършила, тя е изгубила завинаги дъщеря си.

99 епизод
Факундо слага край на живота на Еваристо!

Леонор е много изнервена заради припадъка на Ернестина и за срещата със Соледад в затвора. Въпреки че не е много убедена, тя се обажда на Ана Лаура, за да се върне от пътуването си колкото се може по-скоро и да бъде до баба си.

Валентин предупреждава Ана Летисия, че може да бъде много по-опасен от нея. Не бива да го омаловажава толкова, защото е способен да ѝ даде онова, което толкова много иска. Орландо се обажда на Ана Летисия и прави опит да продължи с изнудването. Ана Летисия му отвръща, че техният „бизнес“ е приключил, тъй като вече цялото семейство знае, че Ана Лусия е жива.

Мариано съобщава на Ана Летисия, че баба ѝ Ернестина вече знае, че Ана Лусия е жива. Ана Летисия настоява да отложат колкото се може срещата между тях, но Мариано е наясно, че това е най-очаквания момент и Ана Лусия трябва да се настани в дома им.

Еваристо признава на Факундо, че е много зле и не му е казал преди за болестта му, защото не е искал да го виждат слаб и да изгуби уважението на всички. Факундо смята, че той е опасност за всички и да даде ключа на Марсело е било най-лошото, което е можел да направи. А винаги му се е доверявал и той е бил неговия най-добър приятел. Въпреки това, той слага край на живота на Еваристо.

Ана Летисия открива, че Ернестина и Леонор са сестри, принадлежат на едно и също семейство и пристигането на Ана Лусия ще е най-добрия момент всички да научат, че са дъщери на един и същи баща.

Ана Лусия научава какво се е случило с Ернестина и решава да я посети, но я посреща Ана Летисия.

100 епизод
Иняки е в ръцете на Орландо!

Ана Лусия научава какво се е случило с Ернестина и решава да я посети. Ана Летисия я посреща с добре дошла в дома ѝ, но я предупреждава, че баба ѝ е в деликатно положение, а вълнението и радостта от срещата може да ѝ навреди прекалено много. За това ѝ предлага да си тръгне веднага.

Хулиета прави много щедър подарък на Иняки. Става дума за луксозна кола. Този подарък много го зарадва. Когато влиза в дома си, тя е изненадана от Сандро, който ѝ заявява, че не може да продължи да живее с нея. Той е научил за синовете, които е изоставила и за семейството, което е зарязала заради лукса. Той я изгонва от къщата си завинаги.

Виридиана не одобрява начина, по който Ана Летисия показва своята ревност към Мариано.

Ана Лаура получава обаждане от Валентин. Той ѝ съобщава, че от полицията са задържали Валерия, след като бащата на Рамиро е повдигнал обвинения срещу нея. Сега тя е в затвора.

Орландо предава на Хавиер видео записа, на който се вижда как брат му Иняки се отървава от трупа на Исидро. В замяна, той иска голяма сума пари, иначе ще предаде доказателствата в полицията.

Ана Лусия посещава Соледад в затвора. Казва ѝ, че най-накрая може да я разбере, но не е съгласна с онова, което е извършила и не говори за лукса и парите. Ана Лусия се чувства като замсетител на София. Тя упреква Соледад, че никога не е изпитвала истинска майчина обич към нея.

Гледай онлайн на български – тук или тук

Инфо: Трите лица на Ана