Гледай онлайн Трите лица на Ана епизоди 41, 42, 43, 44, 45 от 02, 03, 04, 05, 06.01.2017

41 епизод
Иняки и Даниел се карат заради Ана Летисия!

Семейство Алварес дел Кастийо присъстват на представлението на Дансаире. Нерина започва да пее и веднага, през лицето на Валентин преминава сянка. Той е седнал до Ернестина и едва успява да се прикрие, защото много добре знае кой пее в момента – неговата майка.

Нерина успява да осъществи визуален контакт с него и е на път да се откаже и да слезе от сцената, но все пак събира сили и довършва своето изпълнение.

Ана Лусия представя своето шоу и спечелва признанието на всички присъстващи за изпълнението ѝ. Тадео благодари на Ернестина, че лично присъства на представлението, което се е осъществило благодарение на нейната подкрепа в лицето на фондацията ѝ.

Соледад и Ремедиос си дават сметка, че семейство Алварес дел Кастийо присъстват на представлението и има опасност Ана Лусия да бъде разпозната и да открият, че тя не е мъртва.

Соледад побягва към гримьорните и търси Ана Лусия. Тя настоява да си тръгнат веднага от там. Младата жена не иска и си спечелва шамар от Соледад, която не приема нейното неподчинение.

Иняки отива с Ана Летисия в един нощен клуб. След няколко чашки, двамата започват да се целуват. Даниел усеща какво става и не може да контролира своята ревност. Той скача срещу Иняки. Ана Летисия избягва от мястото и оставя Иняки и Даниел да се бият по нейна вина.

42 епизод
Ернестина се изправя лице в лице със Сантяго!

След като Соледад попречва на Ана Лусия да остане на събитието на Дансаире, Ана Лусия я моли да ѝ даде логично обяснение за поведението си и за страха, който изпитва, да не я види публиката. Соледад се ограничава само с думите, че не би искала този свят за нея. Ана Лусия се чувства безсилна и вижда как осъществяването на нейната мечта се проваля по вина на майка ѝ.

Ернестина моли Тадео да я заведе в гримьорната на основната изпълнителка акробатка, за да я поздрави за прекрасното си представяне. Тя дори не може да си представи, че тази акробатка е не някоя друга, а нейната внучка Ана Лусия. Докато Тадео я насочва към гримьорната, Ернестина се среща със Сантяго (Марсело) и е много впечатлена. Тази среща предизвиква припадък и Ернестина е откарана по спешност в болницата.

43 епизод
Сантяго решава да забрави Ана Лусия!

Сантяго си спомня думите на Ана Летисия, че го обича и че е трябвало да погребе Марсело в деня, в който е умрял. Това силно обърква Сантяго, тъй като той не може да разбере коя обича в действителност – Ана Летисия или Ана Лусия. Сантяго решава, че не може да си играе с чувствата на Ана Лусия и също така не знае как да обясни случилото се. За това той вярва, че е най-добре никога повече да не се среща с Ана Лусия и да изчезне от живота ѝ завинаги.

Иняки отново се опитва да съблазни Ана Летисия в офиса, но тя му заявява, че никога не може да се случи нещо между двамата заради големите различния в социалните им положения. По-късно, Ана Летисия придружава чичо си Мариано на срещата му с Виридиана. За Ана Летисия, причината за срещата я отегчава, тя решава да потърси Иняки и занася вино в апартамента му. Когато решават да пийнат, Ана Лусия чука на вратата на апартамента на Иняки и го моли да я заведе при Сантяго. Иняки се опитва да прикрие Ана Лусия, за да не я види Ана Летисия, както и да не бъде забелязана от апартамента на Рамиро, където се намира Сантяго.

Рамиро разговаря със Сантяго и го моли за разрешение да поговори с Ана Лусия. Сантяго замълчава и в този момент прозвучава звънеца на вратата. Като отваря вратата на Иняки, вижда, че до него стои Ана Лусия. Рамиро не може да повярва на очите си.

44 епизод
Ана Летисия съблазнява Рамиро!

Сантяго признава на Ана Лусия, че е открил, че е влюбен в съпругата си и я моли за прошка. Ана Лусия смята, че и тя има вина, защото е била наясно с какво може да се сблъска и какво може да се случи, когато Сантяго открие миналия си живот. Сантяго я уверява, че нея също я обича и не иска да я изгуби. Ана Лусия му поставя ултиматум и му казва, че има само две опции: да се събере със съпругата си и да забрави за Ана Лусия, или да помоли съпругата си за развод и да започне нов живота с нея.

Ана Летисия се опитва да съблазни Рамиро и го предизвиква, като се съблича пред него. Рамиро се приближава и отбелязва, че му харесва това, което вижда, защото много прилича на сестра си Ана Лаура. Но след като осъзнава колко са различни, я отблъсква. Моли я да се облече и да си върви.

Ана Летисия го предупреждава, че за момента ще го остави на мира, но го моли да си помисли за любовта им и за изгубеното време, което могат да прекарат заедно. Рамиро я хваща за ръката и не ѝ позволява да излезе, защото вярва, че отвън е Сантяго с Ана Лусия. Той започва да я целува, за да я задържи известно време. В този миг пристига Ана Лаура и Рамиро става много нервен. Предупреждава Ана Летисия да не споменава нищо, иначе ще съжалява.

45 епизод
Рамиро съобщава на Ана Лаура, че ще бъде годеник на Ана Летисия!

Марибел споделя с Ана Лусия, че винаги се е чувствала изместена от нея, тъй като винаги е имала всичко, което иска и когато поиска. Но ако успее да я измести, ще се почуства по-добре. Ана Лусия е разочарована от поведението ѝ, защото винаги ѝ се е възхищава и най-вече, защото я е приемала за добра приятелка и я е обичала много. Марибел се пречупва след тази демонстрация на обич от страна на Ана Лусия и я моли за извинение. Тя се оправдава с това, че никога не е вярвала, че Ана Лусия е искрена в изказа си на чувства, както е направила преди малко.

Рамиро казва на Ана Лаура, че не може да повярва, че продължава да излиза с Валентин и да се опитва да се влюби в него. Ана Лаура го моли да не продължава с тази тема, защото не смята да обсъжда това с него. Рамиро я предупреждава, че няма да се предаде и че не е готов да я изгуби по вина на Ана Летисия, която вече е успяла да я оплете в лъжите си, които ги разделят.

Ана Лаура защитава Ана Летисия пред Рамиро и го уверява, че сестра ѝ иска само най-доброто за нея. Рамиро предлага на Ана Лаура да стане годеник на Ана Летисия за по-малко от седмица и ако Ана Летисия приеме, това ще е доказателството, че тя е лъгала през цялото време и просто си е играла с нея и Рамиро.

Гледай онлайн на български – тук или тук

Инфо: Трите лица на Ана