Гледай онлайн Трите лица на Ана епизоди 51, 52, 53, 54, 55 от 16, 17, 18, 19, 20.01.2017

51 епизод
Ана Летисия приема годеж с Рамиро!

Ана Лусия е много развълнувана от завръщането на Сантяго в пансиона на Доня Ремедиос. Всички се включват в подготовката на празничната трапеза. Ремедиос съветва Ана Лусия да се научи да готви любимите ястия на Сантяго, за да може да му ги приготвя, когато се оженят. Соледад не приема много добре коментара на Ремедиос.

Ана Летисия е много доволна и споделя с Леонор, че Рамиро ѝ е предложил да станат годеници. Моли я да запази това в тайна, докато стане готова да разкрие тази новина пред цялото семейство. Леонор не е съгласна в тази връзка и веднага моли Ана Летисия да не го прави, защото ще причини голяма болка на сестра си и на самата себе си. Ана Летисия не ѝ обръща внимание и моли Леонор да не се меси в делата ѝ.

Леонор веднага отива да търси Рамиро, за да го помоли за обяснение. Тя много добре знае, че той е влюбен в Ана Лаура, а не в Ана Летисия. Като пристига в апартамента на Рамиро, Леонор вижда Сантяго/Марсело и не може да повярва, че той е жив.

Ана Лаура споделя с чичо си Мариано, че не е преставала да обича Рамиро. Чичо ѝ казва, че тя трябва да реши с кого ще бъде щастлива, дори това да е Рамиро, въпреки че му вярва. Ана Лаура признава, че се страхува и разкрива, че тя и Рамиро са заложили капан на Ана Летисия, за да се уверят дали ги е лъгала през цялото време и нарочно е очернила Рамиро пред семейството ѝ.

52 епизод
Рамиро моли Соледад да бъде откровена с Ана Лусия!

Еваристо търси Чана и ѝ благодари, че му е служила през годините, през които Соледад и Ана Лусия са живели в селото. Той ѝ плаща за услугите и за това, че се е грижил за Соледад като че ли е негова дъщеря – за него, Соледад е точно това, негова дъщеря. Чана го уверява, че ѝ е било приятно и че е обикнала Соледад и Ана Лусия от мига, в който са пристигнали в Сан Николас. Само е обидена, че не ѝ е споменал, че Соледад се грижи за момиче, което не е нейна дъщеря. Еваристо се кани да си тръгва, а Чана го пита дали не иска да му приготви кафе, както е правили винаги до сега. Еваристо приема и Чана му гледа кафе. Тя вижда, че той е тежко болен. Тя го пита дали наистина е така, а той само се ограничава с коментара, че вече е на възраст.

Рамиро разговаря насаме със Соледад и признава, че не е имал и идея, че тя е „майката“ на Ана Летисия. Той напомня на Соледад, че Ана Лусия не е дъщерята, която е изгубила преди години. Моли я да ѝ позволи да си върне живота.

Иняки е пред пансиона и чака Рамиро да излезе. Пристига бащата на Иняки, за да си поговорят. Той го моли да остане малко при него, защото много му липсва. Иняки му отговаря, че не може, защото има работа и иска да сложи край на живота си с него, тъй като не иска да бъде палячо като баща си.

Тадео отбелязва, че с Иняки все пак не са толкова различни – под изисканите дрехи на Иняки се крие един палячо, който не зачита произхода си и се срамува от семейството си и това, което е. Това оставя Иняки без думи.

53 епизод
Сантяго заплашва Орландо!

Леонор отива да търси бащата на Сантяго, за да му съобщи, че Марсело е жив. Той, обаче, не вярва и не иска да знае нищо за нея. Години наред, той е живял далеч от града в опит да превъзмогне смъртта на сина си.

Ана Лусия се среща с Орландо и той отново започва да прави опити да се сближи с нея, въпреки че Сантяго се е върнал. А и как да не се възползва от момента – двамата са затворени в неговата стая. Ана Лусия го моли да престане, но той настоява и отбелязва, че не може да се е въргаляла с него и да не му е предложила нищо. Ана Лусия му удря шамар и го оставя да си говори сам.

Сантяго сграбчва Орландо иззад гърба и го предупреждава да не притеснява отново Ана Лусия. Орландо го моли да се успокои и Сантяго му казва, че ако отново я притеснява, Марсело ще поеме контрол и ще го убие. Освен това го заплашва да разкрие пред Рамиро долните му игрички. Орландо няма друг изход, освен да приеме на сериозно думите му.

Ана Летисия признава на Ана Лаура, че докато е отсъствала, тя се е преоблякла като Ана Лаура и е разговаряла с Валентин. Така е открила, че той просто си играе с нея – Валентин я използва в своето отмъщение срещу чичо им Мариано.

Ана Лаура не може да повярва на това, което сестра ѝ говори и я изгонва от стаята си, но пада по стълбите и си наранява глезена. Ана Летисия само я наблюдава, без да направи опит да ѝ помогне.

54 епизод
Сантяго отказва лечение!

Иняки казва на Ана Летисия, че не може да продължава с Рамиро, защото той е безумно влюбен в Ана Лаура. Ана Летисия настоява, че не е така и че това е просто мираж, който е заслепил Рамиро и не го е оставил да осъзнае в коя наистина е влюбен. А именно – в нея, Ана Летисия.

Иняки вярва, че Ана Летисия не се нужда от мъж като Рамиро. Смята, че той трябва да бъде неин годеник. Тъй като не знае какво се опитва да направи Рамиро, Иняки съветва Ана Летисия да бъде много внимателна със Сантяго Гарсия.

Сантяго разговаря с Ана Лусия за припадъка, който е преживял. Съветва го да отиде на лекар, защото не е нормално да припада просто така, от нищо. Освен това, според нея не е нормално да получава силни болки в тялото си. Сантяго мисли, че тя отдава прекалено голямо значение на припадъка. Ана Лусия разсъждава и отбелязва, че припадъка и силната болка в главата може да означава, че той започва да си връща паметта.

Ана Лусия настоява Сантяго да отиде на лекар и да позволи да го лекуват, да се отърве от амнезията. Той отказва.

55 епизод
Рамиро сваля маската на Ана Летисия!

Ана Летисия се кани да съобщи на семейството си новината за годежа си с Рамиро. В този момент получава телефонно обаждане. Като отговаря, не може да повярва, че чува Марсело, съпруга ѝ. Въпреки това, обаждането се осъществява от мобилния телефон на Даниел, любовника на Ана Летисия. Тя го пита дали го е убил. Той я моли да не задава въпроси, защото предателството от човека, когото най-много обича, болни най-силно. Той споделя с нея, че чувствата му към нея вече са минало и той е осъзнал, че може да обича и друга жена, дори повече, отколкото някога е обичал нея.

Сантяго казва на Ана Летисия, че няма да я отвлича повече и тя може да продължи с вечерята по повод годежа ѝ с Рамиро. Тя се чуди от къде ли знае това. Сантяго ѝ отговаря, че вече знае всичко, дори и случаите, в които е унижавала най-добрия му приятел. Предупреждава я да се подготви, защото Рамиро и Ана Лаура са ѝ заложили капан, за да покажат пред цялото семейство какви са истинските намерения на Ана Летисия.

Ана Летисия не може да повярва на това, което се случва и че цялото ѝ семейство е против нея. Тя се опитва да даде някакво обяснение за случващото се, но баба ѝ Ернестина е много ядосана, също като чичо ѝ Мариано, който не обръща никакво внимание на опитите на племенницата си. Ана Летисия се разплаква, а баба ѝ настоява да напусне дома ѝ.

Гледай онлайн на български – тук или тук

Инфо: Трите лица на Ана