Гледай онлайн Трите лица на Ана от 09, 10, 11, 12, 13.01.2017 – епизоди 46, 47, 48, 49, 50

46 епизод
Амбицията завладява Ана Летисия!

Сантяго си спомня, че е бил на крачка от развод с Ана Летисия, докато е бил Марсело. Той си припомня и думите на Рамиро, че не може да има доверие на Ана Летисия, защото той не знае каква е съпругата му и какви са истинските ѝ намерение спрямо него.

Ана Летисия уверява баба си Ернестина, че се връща в къщата, за да се грижи за нея. След това допълва, че чичо ѝ Мариано не е искал да я пусне, когато е поискала да се върне при баба си, докато истината е съвсем различна – именно чичо ѝ Мариано я е изгонил от дома си. Ана Летисия се възползва от момента, за да помоли баба си да ѝ подари обеците, които е мислела да даде на Дженифър в деня на сватбата. Това само показва, че тя е много амбициозна и се интересува много от материалните неща.

Иняки подозира, че Ана Летисия крие нещо и решава да потърси в офиса ѝ. Така той открива, че Ана Летисия е пътувала до Коста Параисо в същия ден, в който е умряла Дженифър и още същия ден се е върнала в Мексико. Иняки е убеден, че Ана Летисия има нещо общо със случилото се и планира да разследва, за да има нещо, с което да държи Ана Летисия в ръцете си.

Ернестина е с Ана Летисия и Валентин, който се представя за годеник на внучката ѝ. Тя си спомня как чичо ѝ Мариано я е помолил да се грижи за Ана Лаура, защото никой не знае какви са истинските намерения на Валентин.

Ана Летисия отива в един фризьорски салон и купува перука, която много прилича на косата на Ана Лаура.

Марсело си спомня за разговор със съпруга на Ремедиос, докато са били в едно такси, проследявайки Ана Летисия до един хотел, в който си е определила среща с Даниел. Той е открил, че го мами и е бил готов да убие и двамата.

47 епизод
Мариано и Виридиана започват да се опознават!

Рамиро казва на Ана Летисия, че вече си е дал сметка, че наистина изпитва силно привличане към нея и я моли за възможност да се избави от това съмнение. Той иска да се увери дали двамата са един за друг. Ана Летисия, обаче, не му вярва и подозира, че той просто търси начин да накара Ана Лаура да ревнува. Рамиро настоява, че не е така и че просто иска да разбере какво наистина изпитва към нея.

Мариано кани Виридиана да излязат, но тя не приема Мариано да плаща сметката за храната и успява да го убеди да си поделят сметката. Мариано признава, че му е приятно, че вече не са врагове и че е поразен от нея, след като е имал напълно различно мнение за нея. Сега той приема, че тя е много красива и интелигентна жена и това много го е изненадало.

Ана Летисия обяснява на Рамиро, че има нужда да помисли върху предложението му след всичко случило се. Тя предлага да имат тайна връзка, но Рамиро не приема. Той иска всички да знаят, че излиза с Ана Летисия. Така може да покаже на Ана Лаура, че Ана Летисия винаги е лъгала по отношение на Рамиро.

Ана Лаура е напрегната, защото знае, че Ана Летисия е с Рамиро, а сестра ѝ я е излъгала, че е с Даниел. Ана Лаура се страхува, че Ана Летисия ще приеме предложението на Рамиро. Тя не може да повярва, че сестра ѝ е способна да се намеси във връзката ѝ с Рамиро. Валентин успокоява Ана Лаура и я моли да не се притеснява, защото сестра ѝ има право да подреди живота си и да се влюби отново.

48 епизод
Ана Летисия се опитва да отдалечи Виридиана от Мариано!

Виридиана и Мариано подписват договор по наемането на помещението, в което тя ще направи новия си бутик. Случайно, документи падат на земята и двамата се протягат да ги вземат. Те са толкова близо, че не е трудно да се целунат. В този момент влиза Ана Летисия, която не може да повярва на очите си и избухва срещу чичо си Мариано. Той ѝ обяснява, че двамата с Виридиана говорят по бизнес.

Ана Летисия предлага да придружи Виридиана до вратата и започва да говори някои неща за чичо си. Тя не иска нито една друга жена да се приближава до Мариано.

Марсело е решен да потърси Ана Летисия и да поговори с нея. Когато най-накрая пристига в дома си, Ана Летисия се оказва пред Марсело. Тя не му обръща внимание и решава да се качи в колата, за да го блъсне. За щастие, Марсело успява да се измъкне жив и здрав.

49 епизод
Иняки се конфронтира с Ана Летисия!

Иняки пита Ана Летисия защо го е вързала, когато я е поканил за вечеря. На свой ред, тя го пита къде е паспорта ѝ и упреква Иняки, че е ровил из вещите ѝ. Ана Летисия настоява никога повече да не докосва нещата ѝ. Иняки иска да му обясни защо е пътувала до Коста Параисо в деня, в който е умряла Дженифър.

Ана Летисия му заявява, че няма за какво да му дава обяснения. Иняки се чуди какво ли ще помисли чичо ѝ Мариано, ако научи за това. Тя го моли да не му казва нищо, защото няма нищо общо със смъртта на Дженифър. Обяснява, че е пътувала по лични дела и не вижда защо трябва да дава обяснения на чичо си Мариано.

Сантяго пристига в пансиона на Доня Ремедиос и заварва Соледад там. Тя го нарича Сантяго, а той я моли да го нарича с името, с което го познава – Марсело. Ана Лусия пристига с Ремедиос и Сантяго ѝ казва, че не е там, за да се види с нея, а с майка ѝ.

Ана Лусия не разбира за какво иска да говори Сантяго със Соледад и настоява майка ѝ да не приема да говори с него, ако тя не присъства.

50 епизод
Валентин попада в играта на Ана Летисия!

Ана Летисия се преоблича като сестра си Ана Лаура и си определя среща с Валентин в един ресторант като го уверява, че Мариано е казал на Ана Лаура, че Валентин не е за нея, защото само си играе с нея и иска да си отмъсти на него.

Ана Летисия измъква цялата истина от Валентин и открива, че Валентин наистина е планирал да си отмъсти на чичо ѝ Мариано. Накрая тя разкрива, че не е Ана Лаура. Това вбесява Валентин и той се заклева да си отмъсти на Ана Летисия. Предупреждава я, че ще съжалява за това, което прави.

Орландо казва на Марибел, че иска да поговори с нея, тъй като Ана Лусия му е казала, че тя и майка ѝ планират да заминат далеч. Марибел му отговаря, че не знае нищо по въпроса. Той ѝ отвръща със сарказъм – явно вече не са приятелки, които си споделят всичко. Марибел казва на Орландо, че само се преструва, че иска да са близки, за да може да научи всичко за Ана Лусия. Тя го съжалява, защото усилията му са напразни, тъй като Ана Лусия е лудо влюбена в Сантяго

Гледай онлайн на български – тук или тук

Инфо: Трите лица на Ана