Гледай онлайн: Цецка Цачева, Мая Манолова и Графа в „Събуди се“

Кандидатът за президент Цецка Цачева кара направо с Диана Найденова тази седмица в “Събуди се” по NOVA

Водещите на Нoвините на NOVA Ани Салич и Николай Дойнов – за очакванията и надеждите на хората по време на избори, Омбудсманът Мая Манолова – за правото да имаш право и Влади Ампов – Графа – за анатомията на успеха пред Мон Дьо

Водещите Мирослава Иванова и Деян Веселинов и тази седмица ще събудят зрителите на NOVA с най-любопитното от деня в “Събуди се”, събота и неделя от 7:55 до 11.00 ч.

Гост в рубриката на Диана Найденова „Карай направо” ще бъде кандидатът за президент Цецка Цачева. Как ще се справи тя с лабиринта на процентите, зрителите на NOVA ще разберат в неделя в „Събуди се”.

Най-опитната екранна двойка в българския телевизионен ефир Ани Салич и Николай Дойнов по маршрутите на предизборната кампания. Любимите лица на Новините по NOVA и този път отиват близо до хората, за да разкажат за очакванията и надеждите на българите по време на избори.

Правото да имаш право – разговор с омбудсмана на Република България Мая Манолова. С нея водещите ще разговарят и за промените в изборното законодателство, назряващото недоволство в някои райони на страната срещу заселването на бежанци и за кампанията на NOVA и УНИЦЕФ България „Осъдено детство. Справедливост за всяко дете“.

Като част от кампанията и тази седмица в „Събуди се” зрителите ще видят реална история в търсене на отговор на въпроса „Ще има ли справедливост за децата в конфликт със закона?” История за три майки и едно дете, за Слави, изоставян три пъти – от биологичната си майка, от осиновителите си и от приемното семейство. Майка или мащеха е държавата за него?

Каква е анатомията на успеха – пред Мон Дьо тази седмица, след най-тежкия момент в живота си застава Влади Ампов – Графа.

Емил Димитров – син разказва откровено за баща си. Истини, които не са изричини, само в рубриката на Ива Софиянска – Божкова – „Говори с Ива”.

Ексклузивно, какво споделят двамата изгонени от VIP Brother 2016 след напускането на най-известната Къща само две седмици преди големия финал.

Не пропускайте срещата с някои от най-популярните лица и актуалните теми на деня – „Събуди се”, събота и неделя, от 7:55 до 11.00 ч., по NOVA.

Гледай видео запис от предаването в събота онлайн

Гледай видео запис от предаването в неделя онлайн