Гледай онлайн Твоят мой живот 10.01.2017 – с. 2, еп. 50 – Гюлсерен и Джихан се женят

Джансу казва на майка си, че Дилара е заминала за Лондон. Гюлсерен се изненадва.

В клиниката започват прегледите на Дилара. Тя вижда бебето на видеозона и в последния момент се отказва от аборта. Казва на Джихан, че не може да го направи. Той уважава решението на бившата си съпруга. Дилара се притеснява за реакцията на децата. Джихан я успокоява.

Харун все още разказва на кръчмаря за любовта си към Дилара.

Гюлсерен пита Джансу защо Дилара е в Лондон. Момичето предполага, че е заминала да си почине от всичко. Гюлсерен съветва дъщеря си да подкрепя Дилара в трудни моменти.

Когато пристигат в Турция, Джихан отново обещава на бившата си съпруга, че заедно ще се справят с проблема. След като се прибират по домовете си, той отново звъни на Дилара. Тя му благодари, че все още се грижи за нея и ѝ помага. Извинява му се за всички проблеми, които му е създавала. Джихан я съветва да си почине и да не бърза да казва на децата.

На сутринта Харун приготвя закуска на кръчмаря. После звъни на Дилара, но тя си е изключила телефона.

Озан разбира, че майка му се е прибрала и отива при нея в стаята ѝ. Дилара му обяснява, че е добре и се е върнала, защото работата ѝ е приключила. После започва да обяснява на сина си, че още не може да преглътне факта, че се е влюбила в Харун. Озан също я успокоява. На закуска синът ѝ отново я пита защо е ходила до Лондон. Дилара отново го лъже, че е отишла да се разсее. Той не вярва.

Гюлсерен казва на Джансу, че е напуснала работа, но не ѝ дава повече обяснения.

Гюлсерен ревнува Джихан от Дилара. Той се обажда на любимата си, но тя се колебае дали да вдигне телефона. Джихан потвърждава, че е бил в Лондон с Дилара. Иска да обясни всичко на Гюлсерен, но тя е гневна от ревност. Джихан настоява да се срещнат, за да ѝ разкаже какво е станало.

Хазал използва новия охранител като прислуга. Той се смущава, но си мисли, че Хазал го сваля.

Кериман отново вика на Йозкан. Оплаква се, че няма кой да гледа детето. Роптаейки тя тръгва на работа.

Рахми звъни на Кериман. Суат му напомня, че много е свикнал с нея. Старецът й се обажда по телефона. Казва й да не бърза, защото ще излиза.

Кериман излиза, но Йозкан настоява да я закара до мястото, където работи. Сестра му се противи, но той я вкарва насила в колата.

Докато чака Гюлсерен, Джихан се обажда на адвоката си. Йълдъръм е при Джандан и тя подслушва разговора им. Разбира, че Джихан ще започва нов бизнес.

Джихан разказва на Гюлсерен за състоянието на Дилара.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)