Гледай онлайн Твоят мой живот 11.01.2017 – с. 2, еп. 51 – Ликвидират Джихан?

Озан споделя със сестра си, че Дилара е отишла за нещо друго в Лондон, а не за почивка. Джансу коментира, че след като Джихан е казал, че с майка им нищо не се е случило, значи няма нужда от притеснение.

Хазал продължава да обработва новия охранител. Кара го да отвлече вниманието на Азми, за да може да излезе.

Харун вижда Дсжихан, че е при Дилара и побеснява от ревност. Тръгва да го следи. Усеща се и спира. Разстроен е. Продължава да обвинява Джихан, че му е отнел всичко. Кълне се, че ще го съсипе.

Озан отново е при Зейнеп. Дори се грижи за дъщеря й. Роднина на бившия ѝ съпруг се обажда, за да се види с дъщеря им. Зейнеп не смее да сподели това с Озан.

Йълдъръм се обажда на Джихан. Казва му, че новият бизнес е доходен, но трябва да изтеглят кредит от банките. Джандан подслушва разговора им.

Хазал и приятелките ѝ са в престижно заведение. Хазал ги кани в „Дарк Блу“. Джихан ѝ звъни. Пита къде е. Казва ѝ, че след малко се прибира вкъщи. Хазал се паникьосва и веднага си тръгва. Прибира се и вижда, че двамата охранители са пред вратата. Обажда се на новия бодигард. Той отново се оправя с Азми. Хазал се прибира. Азми се усеща, че го баламосват.

Хазал влиза, но Джансу я посреща. Хазал се притеснява. Джансу я бъзика, че Джихан не я пуска да излиза и тя се измъква. Всички чакат Озан. Хазал е много притеснена, но атакува Джансу. Момичето вика на баща си, но успокоява Хазал, че няма да я издаде. Озан също идва. Джихан казва на децата си, че ще се женят с Гюлсерен. Синът му оспорва неговото решение и си тръгва.

Йозкан се прибира у тях. Кериман отново го посреща с мърморене. Кара брат си да поръча огромно количество храна.

Озан отива при дядо си. Озан съобщава на Рахми, че Джихан и Гюлсерен ще се женят. Старецът реагира остро. Казва, че няма да ходи на подписването.

Докато Йълдъръм се къпе, Джандан разучава всичко за сделката на Джихан с желязната мина. Преснима документите.

Джихан съобщава на Гюлсерен, че е съобщил на децата си. Казва ѝ, че Озан е бил против тази сватба.

Джансу отива при Дилара. Тя разпитва дъщеря си за връзката ѝ с Дениз.

Озан не иска да ходи на подписването, но кара дядо си да присъства. Рахми и Озан се напиват от мъка.

Джихан и Гюлсерен коментират всичко около подписването. Джихан настоява тя да е с булчинска рокля.

Джансу пита Дилара защо е плакала. Казва на дъщеря си, че никога не е била нейна подкрепа. Дилара се радва, че в този труден момент дъщеря ѝ е до нея.

Харун отново търси Дилара, но няма връзка с нейния номер. Той е отчаян. Спи в колата си пред имението и чака.

Джихан моли Гюлсерен да отидат заедно на оглед за нова къща. Когато виждат имота, Гюлсерен не може да повярва, че това не е обикновен апартамент, а цял дворец, принадлежал на паша от Османската империя. Гюлсерен си мисли, че е много прекалено. Дерия ѝ казва, че тя заслужава такъв дом. Когато научава, че наема е 22 хил. долара, Гюлсерен отново е в шок.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)