Гледай онлайн Твоят мой живот 12.01.2017 – с. 2, еп. 52 – Дилара заминава

Дилара казва на Гюлсерен, че няма да иска отлагане на годежа. Споделя със съперничката си, че иска да роди детето и да го отгледа без баща. Предлага да забравят миналото, защото ще заминава. Дилара иска да отиде при майка си в Америка и се прощава с Гюлсерен. Дилара е притеснена, че децата ѝ няма да я разберат. Гюлсерен изразява своята готовност да помогне. Дилара ѝ поверява момичетата, защото е страхотна майка. Моли Гюлсерен, след като замине да се премести във вилата. Тя е против. Дилара се опитва да я убеди, дори я умолява да се съгласи.

Джансу казва на баща си, че къщата е страхотна, но иска да продължи да живее във вилата. Джихан се изненадва от разсъжденията на дъщеря си. Джихан казва, че Дилара се е грижила за нея и нормално е да я възприема за такава. Казва, че Джансу ще живее в имението, но ще си има стая в новата къща.

Харун се самонавива, че няма да загуби още веднъж Дилара. Чаатай му звъни, но той не вдига. Харун е обсебен от любовта си.

Гюлсерен споделя с Дерия за какво са си говорили с Дилара.

Харун се обажда на наемника да действа.

Дерия не вярва на Дилара.

Джихан е във вилата. Двамата с бившата му съпруга отново разговарят. Казва му, че ще замине, а от разговора й с Гюлсерен ѝ е станало по-леко. Джихан е против бившата му съпруга да постави децата пред свършен факт. Тя не иска да го чуе. Джихан ѝ пожелава щастие. Дилара му казва, че иска да живеят с Гюлсерен в имението. Той също е категорично против.

Харун отива при Джандан. Тя е изплашена. Опитва се да се оправдае, но Харун ѝ забранява да говори. Освобождава охраната. Пита я дали тя е дала снимките с техните любовни преживявания на Джихан. Джандан му обяснява, че го е направила от ревност. Тя е влюбена в него и е готова на всичко за любовта. Харун ѝ казва, че разбира всичко, но той е силният. Вади пистолет и го допира до челото ѝ.

Дилара организира прощална вечеря за децата си и семейството. Тя съобщава на прислугата, че Джихан ще се жени, а тя ще замине за Америка и не мисли да се връща. Моли прислугата да не споделят нищо с децата и останалите.

Хазал моли Джихан да отидат заедно на вечерята в имението. Той се разпорежда на Азми плътно да стои до дъщеря му.

Йълдъръм се обажда на Джихан, че адвокатката е изчезнала.

Джандан предлага да работят отново заедно с Харун. Той отговаря, че с Джихан е свършено. Дори я упреква, че сама е трябвало да го помоли да я убие. Допира пистолета до слепоочието ѝ и стреля. Пистолета е празен. Харун казва, че той е ангелът на смъртта на Джандан, но не знае кога ще я убие. Предупреждава я да бъде нащрек и я пуска да си ходи.

Озан не иска да ходи на семейната вечеря. Джансу го моли да присъства. За него поведението на Дилара е комично. Джансу му казва, че трябва да подкрепят майка си в този труден момент. Озан е ядосан и не иска да отиде дори на сватбата на баща си.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)