Гледай онлайн Твоят мой живот 13.01.2017 – с. 2, еп. 53 – Дилара заминава, Джихан и Гюлсерен се женят

Йозкан се прибира от работа. Кериман го посреща с традиционното мрънкане. Йозкан иска калкулатор, което произвежда ответната реакция на Кериман. Вместо калкулатор носи на брат си купичка с нахут, за да брои зърната. Йозкан иска от сестра си да му стане ортак в новия му бизнес с баланс на автомобилни гуми. Кериман обаче започва да упреква брат си, че пак са го преметнали.

Зейнеп не е сигурна дали ще отиде на сватбата на Гюлсерен и Джихан. Озан настоява. Тя иска да забавят темпото на връзката им.

Любопитната съседка идва и прави забележка на момичето. Настоява да не кани мъже по нощите. Домоуправителката я обвинява, че е непочтена. Зейнеп избухва. Казва на съседката си, че няма право да се меси в живота ѝ. Зейнеп не казва на Озан за този разговор. Съгласява се обаче да придружи младежа на сватбата.

Джансу е при Дениз. Той има работа. Тя започва да се учи на дърворезба под негово ръководство. Джансу кани приятеля си на сватбата. Той смята, че не е правилно да присъства.

Дерия носи закуска на Гюлсерен в деня на сватбата. Бъдещата булка благодари на приятелката си за цялота им прекрасна дружба.

Джихан си приготвя костюма, а наемният убиец подготвя пистолета. Килърът получава съобщение къде ще е сватбата.

Джансу и Хазал са на фризьор. Гюлсерен също. Хазал отново капризничи и се държи грубо с персонала на салона за красота.

Дилара си стяга багажа. Прислугата също е решена да напусне. Дилара убеждава жените да не го правят, защото те са част от семейството. Казва им, че с тях ще бъде спокойна, защото те ще пазят децата.

Рахми също слага костюм с вратовръзка. Старецът вижда някакъв дефект и вика Кериман да го отстрани. Кериман като вижда, че той е облечен толкова шик, започва да му прави комплименти. Рахми ѝ казва, че ще ходи на сватба. Кериман разбира, че Гюлсерен и Джихан ще се женят и едва не припада от завист. Обажда се на Йозкан и му съобщава, че бившата му жена сключва брак с Джихан. Брат ѝ не може да повярва, че надеждите му да си върне Гюлсерен се изпаряват. Йозкан се отчайва.

Дениз също се стяга за тържеството, но майка му не го пуска. Дениз ѝ вдига скандал. Двамата се скарват. Жената му казва, че има лошо предчувствие, но Дениз не я слуша и тръгва.

Озан взима Зейнеп от дома ѝ. Домоуправителката ги вижда и реагира остро. Озан се намесва. Пита жената какво я притеснява. Тя започва да му чете морал. Озан се ядосва и без малко да удари клюкарката.

Дилара с последни усилия се прощава с къщата, в която е преминал живота ѝ. Сбогува се мълчаливо с целия си предишен живот. Джихан взима бившата си съпруга, за да я закара на летището.

Харун си спомня за последния си разговор с Джихан. Убиецът му обещава, че след няколко часа всичко ще приключи. Харун е разколебан. Казва на наемника, че се отказва от убийството, но човекът се прави, че връзката се е разпаднала. Харун е притеснен. Отново се опитва да се свържи с убиеца, но не успява и тръгва към мястото, където ще бъде церемонията.

На летището Дилара благодари на Джихан за всичко. Той я моли да се чуят, когато пристигне в Щатите.

Гостите за сватбата започват да пристигат в залата. Хазал се хвали на Шейда. Пита приятелката си защо не е дошла на тържеството.. Прави снимка на роклята си и я праща на приятелката си.

Гюлсерен също се приготвя за тържеството. Обажда се на Джихан и го пита дали е изпратил Дилара.

Момичетата и Дерия се суетят около Гюлсерен. Йълдъръм им съобщава, че длъжностното лице е дошло.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)