Гледай онлайн Твоят мой живот 17.01.2017 – с. 2, еп. 55 – Зейнеп и Озан се разделят

Дениз се прибира късно вечерта, разстроен. Качва се в стаята си, без да се обади на майка си. Тя го пита как е минала сватбата. Дениз я пъди от стаята си.

Йозкан също е в шок от новината за смъртта на Гюлсерен. Енгин и Кериман не могат да го успокоят. Той се ядосва на всички и излиза.

Джихан отива в моргата, за да се прости с любимата си и да уреди погребението. Разказва за своята любов към нея. Още от първата среща, когато тя е отишла в заведението да търси Хазал, той се е влюбил в изумрудените й очи. Това е първата му истинска любов…

Йозкан също отива в моргата. Двамата с Джихан се срещат и си поднасят взаимно съболезнованията. Йозкан му споделя, че е обичал Гюлсерен по различен начин. Джихан го пита защо е обичал Гюлсерен. Йозкан отговаря, че Гюлсерен е била единствена. Дори е завиждал на любовта на Джихан към тази прекрасна жена.

Дилара вдига скандал на Озан. Пита го така ли го е възпитавала. Иска от сина си да докаже, че е пораснал и да приключи връзката си със Зейнеп. Дилара се обвинява, че е виновна с нейното поведение. Тя разказва защо се е върнала от летището. Джихан се озадачава, защо Джансу е плакала по телефона.

Озан отива при родителите си. Иска прошка от баща си. Джихан го прегръща и го успокоява. Казва му, че трябва да са силни. Моли Озан да не огорчава двамата с Дилара.

Харун се радва на кучето си, защото се оправя. Отваря вестника и вижда некролога на Гюлсерен. Успокоява се, че не той е извършил този грях.

Дениз и майка му разбират от телевизията за убийството на Гюлсерен. Дениз е втрещен и веднага излиза.

Погребват Гюлсерен. В далечината Дениз също присъства на молитвата.

Озан отново звъни на Зейнеп, но тя не вдига телефона си.

Вечерта на масата Хазал споделя колко много неща е правила с Гюлсерен. Озан се появява на вечеря. Съобщава на семейството си, че е възстановил студентските си права.

Харун продължава да се занимава с кучето, което спаси, след като го блъсна. В това време се обажда Махиде.

Хазал недоволства, че на некролога във вестника първо е написано името на Джансу. Двете момичета отново се скарват. Хазал си тръгва от трапезата на инат. Джансу се засяга. Хазал се оплаква на Дилара, че Джансу няма да я обикне. Момичето се самосъжалява. Това принуждава Дилара да й каже че е нейна дъщеря и всички искат да я приемат като такава. Джихан извежда Джансу и я моли да се държи с Хазал така както иска. Съветва я да не се връзва на поведението на Хазал. Джихан я съветва да прояви разбиране към сестра си, но да не позволява Хазал да я тъпче.

Дениз съжалява, че се е държал лошо с Джансу. Стои и се самообвинява, че не е бил до нея в трагичния момент.

Дилара моли Джихан да остане още малко във вилата, за да й помага да се грижи за децата. Той се съгласява. В офиса отново си спомня прекрасните моменти, които е имал с Гюлсерен.

След една седмица…

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)