Гледай онлайн Твоят мой живот от 01.02.2017, с. 2, еп. 66 – Озан разбира истината

Бурхан търси Нергиз. Заплашва приятелката ѝ. Инджи се обажда на майката на Дениз. Съобщава ѝ, че Бурхан е на свобода.

Хазал и Шейда коментират връзката на Джансу и Дениз.

Джансу разказва на Махиде за своята спортна кариера в ездата. Жената се опитва да спечели момичето на своя страна. Дори разрешава на Джансу да язди коня ѝ. В това време идва Дениз. Махиде остава с отлични впечатления от дъщерята на Джихан.

Джансу научава от баща си, че Дилара е родила. Извинява се на гаджето си, че трябва да отиде в болницата. Кани Дениз да я придружи. Той отказва.

Джихан съобщава на децата си, че си имат братче. Дилара моли съпруга си, детето да не расте като сирак. Джихан ѝ казва, че е много трудно за него да приеме детето. Обещава ѝ, че няма да го дели от другите си деца.

Кериман казва на брат си, че Дилара чака дете, но не от Джихан. Йозкан не може да повярва. Кериман му казва, че докато той е бил в затвора в имението на Гюрпънар са станали куп неща. Йозкан се сеща, кой може да е бащата на детето на Диалра. Ядосва се и излиза. Кериман го моли да не отива при Джихан.

Йозкан споделя с Енгин, че Дилара и Джихан не са влюбени.

Рахми посещава снаха си в болницата. Джихан се интересува от постъпката на Дениз. Старецът му разказва, че майката на младежа е работила в нощни барове. Джихан се притеснява да не би Дениз да му е брат. Рахми разказва, че не е докоснал тази жена, но тя си е имала приятел. После разказва, че Нергиз е излъгала сина си, че е получила пари от Рахми.

Хазал пристига в болницата и научава за Бялата роза. Джансу също идва при майка си.

Джихан съжалява Дениз. Казва на Рахми, че младежът няма вина. Джихан не дава да се съсипва живота на младежа. Рахми настоява да решат проблема. Джихан също иска това, но без да пострада Дениз.

Джансу и Хазал се скарват отново, заради Айше. Дилара се опитва да ги успокои.

Харун отива на гости в клиниката на Лейля и Айше. Подарява на психоложката картина от любимия ѝ художник. Айше вика приятелката си под предлог да види картината. Харун пуска случайно запис от терапията на дъщерята на Джихан.

Озан разбира, че картите му са блокирани. Опитва да изтегли пари от банкомат и там не успява.

Хазал пристига на сеанс. Харун си тръгва и се разминава с нея. Сеансът започва. Хазал споделя, че бебето на Дилара се е появило на бял свят. На Хазал това не ѝ харесва. Според момичето Джихан също не се радва на щастливото събитие. Хазал споделя, че бебето няма кръвна връзка с Джансу, но тя се правела на любяща сестра. Айше предлага на пациентката си да поговорят за отношенията им с Джансу.

Озан отива да търси Джихан в офиса. Случайно чува как счетоводителят проверява дали са преведени парите на Зейнеп, които Джихан е разпоредил. Озан се вбесява и си тръгва. Йълдъръм го среща, но младежът даже не му обръща внимание. Озан отива на брега и не може да скрие сълзите си от гняв.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)