Гледай онлайн Твоят мой живот от 03.02.2017, с. 2, еп. 68 – Умира майката на Дениз

Хазал е бясна на Джансу. Севинч отива при нея в стаята ѝ.

Преди партито Хазал открива пакета с плаката на Бялата роза в стаята на Джансу. Севинч я вижда там и започва да роптае срещу Джансу. Тогава Хазал обяснява на детегледачката, че на плаката е майката на Дениз.

Хазал разказва какво се е случило на партито. Момичето започва да се оплаква от родителите си на Севинч. Казва, че се страхува от реакцията на Джихан.

Кериман пита какво се е случило с Джансу. Дилара обяснява на лелята, че Хазал е направила плаката с фотошоп. Кериман не е учудена за постъпката на момичето, което е отгледала, защото е внучка на Рахми…

Харун не може да повярва, че Дилара е била бременна. Смята, че това са клюки. Махиде го уверява, че го е чула с ушите си. Харун се съмнява. Махиде предполага, че бебето на Дилара е негов син. Харун смята, че е истина и затова любимата му се е омъжила отново за Джихан. Бизнесменът е на седмото небе от щастие, че има син. Веднага звъни на Дилара, но тя не си вдига телефона. Харун отива в имението, за да се види с Дилара. Махиде се опитва да го спре, но той не я слуша.

Джихан отново отива при Айше. Тя се панира и започва да говори много. Джихан иска да си поговорят двамата за някои неща. Телефонът му звъни. Той прекъсва разговора с психоложката и отговаря на обаждането на съпругата му. Дилара му съобщава какво е направила Хазал. Айше го пита какво се е случило. Джихан ѝ казва, че двете му дъщери са се скарали и трябва да тръгва. Обещава на психоложката, че по-късно ще говорят. Айше е шокирана и се обажда на приятелката си.

Дениз отива в болницата, но лекарите установяват смъртта й. Младежът е в шок.

Кериман пита Рахми откъде Хазал знае. Старецът започва да обяснява, но Джихан се прибира. Джансу е отчаяна, че вече е загубила Дениз. Джихан ѝ обещава да накаже Хазал.

Джихан вдига страхотен скандал. Хазал казва, че е намерила плаката в стаята на Джансу. Настоява всички да ѝ повярват. Джихан отнема таблета и телефона на момичето и изключва интернета ѝ.

Харун е пред вратата на имението. Но размисля и си тръгва. Решава да измисли друг начин за да се срещне с Дилара. Сега осъзнава, че не може да види сина си.

Джихан я наказва, но Хазал му се противопоставя. Джихан ѝ предлага тя да избира или да живее по правилата на дома или да го напусне. Хазал с неохота се подчинява и отива в стаята си.

Джансу търси по телефона Дениз, но той не ѝ отговаря. Пише му съобщение. Младежът не отговаря, защото е съсипан от мъка.

Харун отново звъни на Дилара. Севинч взима телефона и вижда кой търси шефката ѝ.

Джихан пита баща си дали има пръст в инцидента с Дениз. Рахми си признава.

Джихан казва на Дилара че плакатът е истински, а не е манипулиран с фотошоп. Рахми разказва, че е говорил с Нергиз да раздели двамата влюбени. Старецът казва, че е изпратил плаката, но явно го получила Джансу.

Джихан отива в стаята на Хазал и плаче. Съжалява, че дъщеря му е толкова лоша. Той е съсипан от изненадите, поднесени от съдбата.

Дениз е отчаян. Страда от смъртта на майка си.

Харун минава с яхтата си покрай имението и наблюдава какво се случва в къщата с бинокъл. Вижда през прозорците как Дилара се грижи за бебето.

Дилара се притеснява дали Хазал няма да разкрие истината за миналото на Нергиз на Джансу. Джихан я успокоява, казвайки ѝ, че винаги ще е до нея, за да се справят със ситуациите и с децата си. Джихан е уверен, че макар доста трудно ще успее да промени Хазал.

Кериман започва да се разпорежда в кухнята. Кара Севинч да ѝ помага в готвенето. Детегледачката ѝ казва, че това не е нейна работа. Кериман побеснява. Типично в неин стил поставя Севинч на място.

Йозкан не може да приеме липсата на сестра му. Веднага ѝ звъни. Казва на сестра си, че се е затъжил за бебето. Кериман му разказва последните клюки за майката на Дениз. Йозкан предупреждава сестра си да не би да се е изпуснала пред някой за Нергиз. Кериман започва да му разказва за случилото се на партито на Хазал.

Озан си търси работа. Докато говори по телефона с Еге, дава назад и удря колата си в друга.

Хазал се появява на закуска, но Джихан ѝ напомня за наказанието. Тя се прибира в стаята си и започва да крещи. Джихан отива при нея и настоява Хазал да изтърпи наказанието си.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)