Гледай онлайн Твоят мой живот от 06.02.2017, с. 2, еп. 69 – Харун блъснат с кола от Джандан

Айше иска да се обади на Джихан, но Лейля я спира.

Дилара моли Севинч да се погрижи за Хазал.

Харун намира копие на акта за раждане на бебето. Махиде убеждава племенника си, че ще вземат детето преди да е проговорило.

Хазал не може да влезе в Интернет. Севинч ѝ дава телефона си, за да чати. Хазал ѝ плаща. Двете разговарят за Джансу. Открива, че преподавателят ще пее в някакъв бар. Севинч подстрекава Хазал да избяга, за да отиде на концерта.

Йозкан и Озан отиват на погребението на Нергиз. В последния момент младежът се отказва. Йозкан поднася съболезнованията си сам. Прегръща Дениз и го успокоява в мъката му. На погребението отиват Бурхан и Инджи. Мъжът пита бар дамата дали Дениз е негово дете. Йозкан вижда Инджи и се пита какво прави тя на погребението. Дениз забелязва тяхното присъствие и пита Йозкан дали познава жената. Той отрича.

На погребението Дениз гони Джансу. Момичето му казва колко го обича, но той настоява да се разделят. Джансу се разплаква и побягва. Йозкан едва я догонва. Прегръща дъщеря си, за да сподели мъката ѝ.

Бурхан наблюдава отдалеч как погребват любимата му жена.

Джихан споделя с Йълдъръм, че Нергиз е починала. После разказва на приятеля си как са реагирали Джансу и Дениз.

Дениз разпитва Йозкан за Инджи. Той отрича да я познава. Младежът поставя директно въпроса, дали Нергиз е работила в локал. Йозкан кимва. Дениз настоява да научи всичко. Бащата на Джансу му казва каквото знае.

Дениз е много ядосан. Не иска да приеме поведението на майка си на младини.

Джансу също е отчаяна.

Джихан отива в дома на Дениз. Връща парите и разказва на младежа как Рахми е разиграл театъра с Нергиз, за да се разделят с Джансу.

Емрах очаква Хазал да излезе от имението. В това време Бахтияр го вижда и го гони.

Дилара очаква гости. Притеснява се дали Кериман ще се справи с приготовленията.

Жените от фондацията отиват да поздравят бившата си шефка с раждането. С тях е Махиде. Докато всички се радват на Демир, лелята на Харун взима тайно биберона. После се снима как държи бебето.

Озан споделя с Джансу, че има интервюта за работа. Момичето пита брат си защо се държи така със семейството. Озан съветва сестра си, че е време да приеме раздялата с Дениз. Джансу повтаря, че много обича бившото си гадже и не иска да го забрави.

Бурхан наблюдава тайно как синът на Инджи товари багажа и напуска къщата.

Айше тъгува, че Джихан не ѝ се е обаждал. Чуди се как да тълкува последните думи на човека. В този момент бизнесменът ѝ звъни.

Махиде забелязва Севинч, че тършува в палтата на богаташките. Пита я дали ѝ трябват пари.

Айше очаква посещението на Джихан. Много е притеснена. Държи се като влюбена тинейджърка.

Махиде показва на Харун снимките на бебето. Той се разплаква от щастие. Леля му разказва как е държала детето на Дилара в прегръдките си.

Един от пациентите напада психоложката. В това време влиза Джихан и обезврежда човека.

Харун все още не може да се наслади на снимките на Демир. Махиде му показва биберона.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)