Гледай онлайн Твоят мой живот от 07.02.2017, с. 2, еп. 70 – Харун научава от Дилара, че Демир му е син

Дилара търси в коя болница е настанен Харун. Накрая звъни на неговия номер. Махиде казва на Чаатай да вдигне и да каже какво се е случило с племенника ѝ.

Джихан пита кой е пострадал, но Дилара му казва, че една приятелка е претърпяла инцидент. Хазал се стяга да отиде на терапия при Айше.

Лейля дава съвет на приятелката си какво да каже на Хазал, за да прекрати терапията.

Хазал се хвали, че обича психоложката ѝ я счита за приятелка. Джихан отново упреква Хазал за постъпката ѝ.

Айше казва на Джихан, че е влюбена в него и повече не може да бъде лекар на дъщеря му.

Влизайки в кабинета, Хазал започва да разказва на психоложката какво се е случило на рождения ѝ ден. Айше се опитва да я прекъсне. В това време се обаждат на Джихан, че Джансу е пострадала. Той веднага тръгва към ранчото.

Махиде съобщава на Айше, че Харун е катастрофирал. Психоложката прекъсва сеанса и тръгва.

Хазал среща Мерве в клиниката на Айше. Двете решават да се помотаят заедно, защото сеансите им са отменени.

Джихан отива при Джансу. Момичето е припаднало, но му няма нищо. Той предлага двамата да обядват заедно. Джансу разказва как Дениз е постъпил с нея на погребението на Нергиз. Джихан обяснява на дъщеря си, че ще се съвземе. Тогава Джансу споделя, че вече Дениз я е забравил, тъй като си има ново момиче. Джихан разказва на дъщеря си за първата си любов, за да я разсее.

Айше отива в болницата при Харун. Чаатай продължава да разследва катастрофата. Лекарят казва, че операцията е преминала успешно и след няколко часа ще преместят пациента в стая.

Дилара звъни на Махиде. Тя отказва да вдигне телефона. Дилара разказва на бебето, че баща му е спасил живота ѝ.

Айше разпитва как се е случило това. Махиде отговаря, че е било нарочно. Някой се е опитвал да убие Харун.

Хазал и Мерве отиват в клуба, където свири Йозгюр. Там се запознават с друг член на групата – Дженгиз. Йозгюр веднага започва да сваля Хазал. Мерве коментира, че си е харесала Дженгиз.

Дилара се обажда на Джихан. Пита го дали ще се прибира рано. После му казва, че ще отиде до болницата, за да види неин катастрофирал приятел.

Рахми се опитва да говори с Джансу. Кериман обаче отново започва да ръси нейните лафове. Джансу си тръгва, а Рахми се скарва със сестрата на Йозкан.

Хазал и Мерве коментират как е минала срещата с музикантите.

Севинч се появява с храната. Хазал я моли да каже на баща ѝ, че се е върнала веднага след терапията. После дава пари на Севинч.

Дилара излиза. Севинч пита Кериман какъв ѝ е проблемът. Кериман се ядосва и вдига скандал на детегледачката.

Йълдъръм съобщава на Джихан че Харун е блъснат от кола. И той се съмнява, че произшествието е умишлено.

Джандан продължава да се интересува от състоянието на жертвата ѝ.

Дилара отива в болницата. Малко се притеснява, но все пак намира смелост да посети любимия си. Използва, че Айше е оставила Харун сам в стаята и влиза при него. Казва му, че не е предполагала колко силно я е обичал. Целува го и си тръгва. Харун се събужда, изричайки нейното име. Не може да повярва, че любовта на живота му е дошла в болницата. Дилара му иска прошка. Той я пита дали Демир е негов син. Тя потвърждава.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)