Гледай онлайн Твоят мой живот от 09, 10, 11, 12, 13.01.2017 – с. 2, еп. 49, 50, 51, 52, 53

Джихан, по молба на Дилара, иска да попречи Джандан да разкрие бременността й. Харун праща човек да следи Йълдъръм, който да го отведе до адвокатката. Йоджер я намира и заплашва живота й. Кериман за пореден път изнудва Рахми. Той й предлага тройна заплата, за да продължи да идва в дома му. Харун вади Гюлсерен от ареста, тя му споделя проблемите си. Когато Джихан се завръща в Истанбул, той и любимата му се карат отново. Йозкан е в дома й отново. Подарява на Гюлсерен колие за благодарност и опитва да я целуне. Тя го прокужда. Дилара се завръща в малкото си кралство.

Харун прави отчаяни опити да разговарят, но тя не желае. Джихан го напада, за да остави бившата му на мира. Рахми най-после научава всичко за намеренията на Харун. Прави пореден опит да го простреля в следващите епизоди на „Твоят мой живот“. Полицаи арестуват Алпер и Солмаз. Коварното семейство е обвинено в убийството на човека, който се смята за негов баща. Доведената дъщеря на Незамедин разкрива, че ще поиска и ДНК тест, който да докаже, че Алпер не му е истински син. Гюсерен се чувства сама и отчаяна. Споделя с Чийдем намеренията си да започне живота си отново, далеч от Истанбул. Чува как шефката й споделя намеренията й с Харун.

Джихан разбира, че Хаял е посегнала на живота си, заради биполярно разстройство. Йълдъръм приютява Джандан. Дилара и Джихан отиват в Лондон, за да направи аборт. Тя размисля в последния момент и решава да роди бебето. Джансу казва на Гюлсерен къде са били другите й родители. Поредният повод за скандал може да се окаже фатален. Джихан обаче разказва всичко на Гюлсерен и двамата насрочват дата за сватбата си. Йозкан разбира къде чисти сестра му, но тя успява да го заблуди отново.

Джихан хваща Хазал в нова лъжа, а Дилара открива бавачката си в безсъзнание. Харун е по дирите й, затова се появява точно навреме, за да помогне. Дилара го съкрушава с решението си да се върне при Джихан. В действителност печалната дама планира да напусне родината. В последния за седмицата епизод на „Твоят мой живот” се прощава не с друг, а със съперницата си. Отива в дома на Гюлсерен, за да я помоли да се премести в дома й. Настоява да й даде имението, за да може Джансу да остане в родния си дом. Харун озверява от мъка – наема убиец, който да го отърве от вечния съперник.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Инфо: Вестник ТВ сага