Гледай онлайн Твоят мой живот от 18.01.2017, с. 2, еп. 56 – Джихан и Дилара се женят?

Джансу оставя съобщение на Дениз, докато го моли да й се обади се появява Рахми. Момичето се ядосва и излиза.

Дилара настоява Хазал да отиде на училище. Тя не иска. Дилара настоява да заведат Хазал на психолог. Тя се отказва да пътува до Лос Анджелиз. Двамата раразговарят за бременоостта й, но Озан чува какво си говорят.

Озан отива и вика Джансу от училище. Разчита на нейната помощ. Казва й, че Дилара има записан час за лекар. Двамата отиват в болницата. Чувайки какво казва гинеколога на Дилара, те разбират, че майка им е бременна. Джансу се ядосва.

Озан се извинява на сесетра си. Дилара също е притеснена, че децата й са научили по този начин. Обажда се на Джихан.

Хазал отива в училището на края на часовете. Учителката иска да поговорят. Обяснява на момичето, че има нужда от помощ с уроците.

Дилара разказва какво се е случило в болницата. Джихан я моли да не се съсипва от реакцията на децата. Предлага на бившата си съпруга да се съберат с децата и тя да им обясни. Дилара е против. Джихан настоява тя да се съвземе.

Озан се ядосва. Джансу се притеснява, че бащата на детето е най-големият враг на баща им.

Харун отива при леля си. Намира я да се кара на персонала. Когато го вижда жената се зарадва.

Хазал се запознава с ресурсния учител Мерт. Учителят я спечелва още с първия си въпрос.

Харун кани леля си да му гостува в Истанбул.

Дилара още е под въздействието на случката в болницата. Тя не иска да научи пола му. Джихан й напомня, че е добра майка и ще свикне със всичко. Кани бившата съпруга да остане при него и да обядват заедно.

Джансу продължава да си спомня за хубавите моменти, които е имала с Дениз. Младежът прослушва съобщението, изпратено от любимото му момиче.

Озан я пита защо се е разстроила. Тя си премълчава. Озан се опитва да я развесели.

Майката на Дениз се притеснява за сина си. Той се стяга да излиза. Не иска да закуси вкъщи.

Джансу се прибира в имението. Дениз я наблюдава от колата си. Дилара все още не се е прибрала. Джансу се притеснява за нея. Моли Озан да й позвъни, но той отказва.

Озан се прибира от работа. Вижда детето само и го пита за леля си. Кериман боядисва стаята. Йозкан отново е шокиран. Тя го кара да освободи статята от мебелите. Той се противи. Двамата намират курия със снимки от детството на Хазал.

Джихан моли прислугата да извика децата. Дилара е притеснена как ще приемат новината за бебето.

Дилара разказва на децата си, че е допуснала грешка. Озан реагира бурно. Джихан, му казва, че тя е допуснала грешка. Джихан обяснява на сина си, че майка му няма вина, а Харун я е измамил. Младежът не иска да приеме тази теза.

Джихан решава отново да се ожени за Дилара, а те да обичат бебето като свое братче. Хазал идва на края на разговора. Развиква се на всички, че отново са я пренебрегнали.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)