Гледай онлайн Твоят мой живот от 19.01.2017, с. 2, еп. 57 – Харун научава за Дилара и Джихан

Озан е пиян. Скарва се с приятеля си Еге в заведението. Йозкан го наблюдава. Младежът се сбива. Йозкан се намесва в боя и разтървава момчетата. Охраната го гони от заведението.

Дилара се притеснява за реакцията на Харун, когато научи за бебето. Джихан я успокоява, че няма да го допусне до семейството си.

Йозкан води Озан в имението. Джихан ги посреща. Йозкан разказва какво се е случило с младежа.

На сутринта Дилара отива на преглед. Джихан настоява да я придружи. Дилара настоява тя да говори с Рахми за положението.

Дениз прослушва съобщението на Джансу за пореден път и се колебае какво да прави. Подозира че има някаква причина за държанието на дядото на момичето. Започва да разпитва майка си. Настоява да разбере какво премълчава. Дениз я пита откъде познава Рахми. Тя отрича, че го познава. След заплаха, жената казва, че старецът ѝ е предложил пари. Майката на Дениз веднага търси Рахми, за да го предупреди, че синът ѝ отива да се разправя с него. Той не си вдига телефона. Наргиз намира в скрина пистолет…

Джансу споделя болката си с любимия си кон.

Рахми излиза да пие кафето си в градината. Дениз пристига в имението.

Наргиз се обажда на стареца по телефона. Казва му, че ще се самоубие, ако каже на Дениз истината. Наргиз стреля във въздуха. Старецът смята, че е сложила край на живота си….

Дениз казва на Рахми, че много обича Джансу и не иска да се разделят. Разликата в социалното положение не му пречи. Рахми отговаря на младежа, че майка му го е продала за 100 хиляди лири. Дениз се вбесява и си тръгва.

Дилара и Джихан се връщат от медицинския преглед. Джихан отива да говори със сина си, а Дилара с Рахми.

Джихан събужда Озан. Той нищо не помни от предната вечер. Баща му го кара да си вземе душ и да отидат във фирмата.

Рахми се среща с Наргиз. Пита я къде са изхарчени парите. Рахми ѝ съобщава, че е казал на Дениз, че е написал чек и тя е изхарчила парите. Вдига скандал на жената. Сега старецът настоява да каже на Дениз, че е взела парите. Ако не го направи, той я заплашва, че ако не раздели Джансу и Дениз наистина ще разкаже на младежа за миналото на майка му и няма да проявява повече съчувствие към нея.

Йозкан идва да посети Хазал. Момичето се появява, но никак не е доволна от посещението. Йозкан й носи детски рисунки от нейното минало. Хазал ги приема, но се държи студено с него.

Джихан припомня какво е правил предната вечер синът му. Обяснява на Озан, че трябва да се ожени за Дилара, защото така ще спаси честта на семейството. Моли младежа да прости на майка си.

Махиде и Харун се връщат в Истанбул. Лелята е възхитена от дома на племенника си.

Йълдъръм пита приятеля си, дали се е случило нещо. Джихан му съобщава, че ще се ожени отново за Дилара. Адвокатът разбира, че Дилара е бременна. Джихан казва, че е допуснал грешка. Били са разделени и той… Ходили са да направят.

Дениз започва да разпитва майка си, дали е взела парите. Наргиз мълчи. Опитва се да се оправдае със стареца, че е настоял. Дениз отговаря, че майка му е съсипала честта му. Казва ѝ, че не му е майка и си тръгва. Наргиз припада. Дениз се връща при нея за да ѝ помогне.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)