Гледай онлайн Твоят мой живот от 20.01.2017, с. 2, еп. 58 – Джандан блъснат от кола

Джихан не се отказва от женитбата, но Дилара е притеснена, защото той е съсипан. Джихан е запазил дата за подписване. Дилара му предлага да подпишат само двамата и да се върнат в имението.

Лелята мърмори на Харун, че не е доволна от прислугата. Пита го защо се притеснява от женитбата на Дилара. Той отговаря, че много я обича. Махиде споделя с племенника си, че тази любов няма да изчезне. Харун е обнадежден. Казва че 20 години се е трепал като куче, за да стане по-силен от Джихан и да отмъсти за Хаял, но всичко се е провалило след като са се срещнали с Дилара.

Джихан вика Йълдъръм да пийнат по нещо, но той му отказва, заради Джандан.

Хазал продължава да си пише с учителя по математика. Той ѝ отговаря, че ако се справи с теста всичко ще стане както трябва. Дилара казва на Хазал, че няма значение колко се карат, те са семейство, а тайните остават в семейството. Хазал трябва да пази тази тайна и да знае че бебето е от Джихан,

Джансу се прибира от училище, Рахми я посреща, но тя се дръпва от него и се затваря в стаята си.

Кериман не може да понася миризмата на боя в апартамента си. Взима бебето и отива в имението, докато стените изсъхнат.

Рахми носи чая на Джансу в нейната стая. Тя отново иска да го отпрати. Рахми се опитва да спечели момичето. Джансу пита дядо си каква е причината за неговата ненавист към младежа. Рахми се извинява на внучката си. Старецът я моли да доведе Дениз и майка му на вечеря, за да се опознаят. Джансу не е сигурна дали приятеля ѝ ще се съгласи.

Рахми се обажда на Наргиз и я пита кога ще изпълни обещанието си. Тя се оправдава, но старецът е доста настоятелен тя да разруши връзката на сина си и Джансу, колкото може по-скоро.

Рахми пита Кериман откъде се е появила в в къщата. Тя му отговаря, че е започнала да боядисва и у тях мирише на боя, която е вредна за бебето. Хазал се пяовява и държи тон на леля си. Рахми се опита да възпитава момичето. Кериман констатира, че заради разкоша, Хазал е станала такава.

Йозкан се прибира, но не открива нито сестра си, нито бебето…

Джихан е самотен в ресторанта и страда от загубата на Гюлсерен.

Йълдъръм подготвя нещата за търга за мината. Докато уговаря условията по наддаването, Джандан наостря уши. След като научава това, което трябва, адвокатката започва да му се обяснява в любов. Случайно го полива с вино. Докато Йълдъръм се преоблича, тя преснима документа с условията за търга. Йълдъръм се връща случайно в стаята и заварва бившата си жена да преснима всичко, което има в чантата му.Ядосва се и се връща в банята. Упреква себе си, че се е влюбил до полуда в бившата си съпруга, а тя изобщо не се е променила.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)