Гледай онлайн Твоят мой живот от 23.01.2017, с. 2, еп. 59 – Джихан се запознава с Айше

Харун отива на работа. Махиде го изпраща. Взима таблета и започва да проучва всичко за Дилара и Хазал. Харун казва на Чаатай, че Джандан е блъсната от кола, но в пресата и в Интернет няма нищо за катастрофата.

Дилара вижда Рахми да се грижи за Джан. Кериман се появява на закуска. Дилара се радва на бебето. Кериман забелязва, че домакинята е бременна. Рахми казва на скъперницата, че детето, което очаква бившата му снаха, е от Джихан. Кериман се възмущава.

Йозкан е спал в сервиза, заради боядисването на сестра му.

Цялото семейство се е събрало на закуска. Хазал е получила добри резултати по математика. Дилара я поздравява. Хазал веднага се обажда на учителя си, за да му се похвали. Преподавателят е много щастлив. Използва резултата, за да обядва с учителя.

Йълдъръм отива на работа. Пита Джихан дали му е простил. Казва му, че е постъпил лошо с него самия. Джихан съобщава на приятеля си, че ще се женят с Дилара и го кани за свидетел. Йълдъръм отново се опитва да успокои Джихан.

Джандан е в кома. Имала мозъчен кръвоизлив. Харун се чуди какво да прави.

Дениз кара колата в сервиза на Енгин. Обявява, че я продава, защото му трябват му пари.

Харун отива в болницата, но там му казват, че нямат такава болна.

Озан отива при приятелите си. Извинява се на Еге. Обяснява на момчето, че всичко е станало заради Зейнеп, но между тях всичко е свършило. Озан споделя с Еге, че майка му и баща му отново се женят.

Дениз казва на работодателя си, че ще тегли голям заем.

Дилара говори с прислугата си за бременността си. Обяснява им, че с Джихан ще имат бебе и отново ще се женят.

Хазал се обажда на учителя си. Той отказва да обядват заедно, но момичето е много настоятелно. Накрая преподавателят се съгласява.

Озан случайно среща Джемре. Казва на приятеля си, че момичето е дъщеря на Зейнеп.

Хазал споделя с учителя си, че е загубила майка си и се чувства зле. Казва му, че голямото им семейство не я искат. Преподавателят ѝ казва, че винаги може да разчита на него. Хазал е научила, че той ще се развежда. Започва да го разпитва за детето и семейството.

Харун е бесен, че не е открил адвокатката.

Джансу се обажда на Дениз. Казва му, че е говорил с дядо си и ги кани някой ден да дойдат на обяд с майка му.

Джандан е преместена в друга болница.

Озан отива пред детската градина и се среща със Зейнеп. Тя все още не иска да се съберат, заради дъщеря си. Озан проявява разбиране и ѝ казва, че е дошъл да се разделят като нормални хора. Сбогува се с любимата си.

Йозкан се прибира от работа. Кериман и бебето ги няма. Той звъни на Хаджер и разбира, че Кериман не е там. Йозкан се усеща, че сестра му е в имението.

Кериман показва кулинарните си умения на прислугата. Джансу приспива брат си. Рахми ѝ помага. Емине не може да я изтърпи, но старецът се опитва да я успокои. Йозкан идва да прибере сина си и сестра си. Казва на Кериман, че тръгват. Джансу моли баща си да останат. Йозкан ѝ казва, че Дениз продава колата си.

Кериман вдига скандал на брат си, защото в апартамента им е студено. Йозкан нарича сестра си нагла, скъперничка и лъжкиня.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)