Гледай онлайн Твоят мой живот от 25.01.2017, с. 2, еп. 61 – Махиде и Джандан отмъщават на Джихан

Нергиз посещава Джансу в ранчото. Казва й че много я харесва, но те с Дениз едва свързват двата края. За Джансу това не е проблем. Нергиз казва, че Дениз се притеснява, защото не може да насмогне на нейните желания. Нергиз моли Джансу да не превръща живота на Дениз в ад.

Дилара чака Хазал пред училището.

Айше организира семинар. Една от пациентките води дъщеря си при нея. Момичето отказва да пие лекарства. Изпада в депресия. Айше се опитва да го предразположи, за да говори. Така започва терапията.

Дилара води Хазал при психолог. Доктор Орхан се опитва да разбере какъв е проблемът на момичето.

Дилара споделя с Джихан какво е станало по време на терапията. Джансу се прибира разплакана след разговора с майката на Дениз. Не иска да каже на Дилара. Дениз я търси по телефона, но момичето не вдига.

Джансу споделя с Дилара това, което е научила от Нергиз.

Озан предлага на дядо си да нахлуят в дома на Харун, за да вземат пистолета. Йозкан чува разговора им. Озан му разказва какви са проблемите с пистолета.

Джансу е притеснена. Не знае какво да прави. Дилара я съветва да си даде малко време.

Йозкан предлага той да вземе оръжието от Харун. Озан започва да го разубеждава.

Джихан споделя с Йълдъръм какво е направила Хазал. Казва на приятеля си, че дъщеря му ще ходи на психолог, ако трябва дори насила.

Харун отново разговаря с приятеля си ресторантьор. Споделя с него, че само Дилара е в мислите му. Раказва му как са се срещнали…

Дилара чете дневника на Харун…

Джихан събужда Хазал рано сутринта. Джансу вече е станала. Тримата отиват на гроба на Гюлсерен. Джансу казва на баща си, че е идвала на гроба на майка си.

Йозкан се е преоблякал, като човек от поддръжката на компания за газ. Озан го придружава, за да влязат в дома на Харун.

Учителят дава на Хазал тест от 20 задачи за двайсет минути.

Залата, където ще се състои конгреса на психолозите се е наводнила. Аише се сеща за Джихан. Звъни му по телефона и го моли за помощ. Джихан ѝ обещава да намери зала.

Хазал разбира, че учителят Мерт и ма рожден ден. Веднага измисля как да го изненада.

Махиде излиза. Търси Чаатай. Озан и Йозкан дебнат пред къщата на Харун, за да влязат и да намерят пистолета. Йозкан отива. Лъже охраната и влиза вътре. Прислужницата го придружава до газовата инсталация. След като си тръгва, Йозкан започва да тършува. Прислужницата го хваща, но той отново я отпраща. Тя излиза и предупреждава охраната. Те го хващат и го предават на полицията. Озан вижда това и бяга. Йозкан е арестуван. Младежът се чуди какво да прави. Обажда се на дядо си.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)