Гледай онлайн Твоят мой живот от 26.01.2017, с. 2, еп. 62 – Джансу и Дениз се сдобряват

Джихан настоява Йълдъръм да съсипе продавача, защото е ударил Хазал. Двамата с Дилара придружават дъщеря си на следващия сеанс при психолога.

Харун разбира, че Йозкан е човекът влизал в дома му.

Айше кани своя професор на семинара, но той отказва да присъства. На излизане от офиса на професор Орхан, Айше се среща с Джихан. Кани го да присъства на семинара.

Айше отива да спаси момичето, нейна пациентка от самоубийство. Мерве не иска да говори с психоложката си, но лекарката се качва при нея на покрива. Опитва се да измъкне момичето, като я кара да си поговорят. Майката на Мерве също пристига, но девойката не иска да я вижда. Айше се решава да седне до нея на ръба на покрива. Казва на момичето, че е нямала майка и е загубила баща си, когато е била на 5 години. Айше споделя с Мерве, че е отгледана от близка на семейството, но не си спомня родителите си. Момичето се отказва от желанието да сложи край на живота си.

Орхан казва на Джихан и Дилара, че Хазал не се чувства сигурна. Привързана е към Гюлсерен. Психологът ги съветва да направят всичко възможно Хазал да се чувства част от тяхното семейство. След сеанса тримата отиват на обяд.

Махиде разказва на Джандан как се е грижила за двамата си племенника. Адвокатката научава причината за отмъщението на Харун, а Махиде се зарича, че ще съсипе Джихан. Джандан казва на лелята, че Джансу умее да язди. Махиде казва, че също умее да язди кон.

Джансу е притеснена, че Дениз не я търси. Споделя мъката с любимия си кон. Една от инструкторките вижда момичето да плаче. Кани я да сподели болката си. Джансу разказва всичко на своята приятелка.

Дениз подава документи за кредит. От банката му казват, че ще го уведомят за решението им до няколко дни.

Айше още е шокирана от случая с Мерве. Асистентката й показва репортаж качен в Интернет. Психоложката не може да си обясни как се е решила на такъв риск.

Джихан повдига въпроса за бебето. Дилара се притеснява дали вече не ѝ личи.

Бахтияр се нахвърля върху Емрах. Момчето е притеснено. Бахтияр го кара да върши цялата черна работа. Охранителят е решил всичко да направи за Хазал.

Рахми и Озан търсят Йозкан в полицейските участъци, но не го намират. Старецът решава да поеме вината за случилото се.

Кериман се изпуска пред Хаджер, че е загубила работата си.

Енгин звъни на приятеля си, но не може да се свърже с него. После се обажда на Кериман. Тя се притеснява за брат си, но после всичко минава и предлага да уреди Хаджер с Енгин.

Джихан отново разпитва Емрах. Хваща го в лъжа и го предупреждава да не лъже повече.

Джансу забелязва какво внимание обръщат родителите ѝ на Хазал. Джихан отива при нея. Започва да я разпитва дали си говорят с Хазал. Джансу му отговаря, че момичето не я приема за сестра. Той моли двете да стоплят отношенията си.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)