Гледай онлайн Твоят мой живот от 30.01.2017, с. 2, еп. 64 – Хазал се самоубива

Озан разговаря с Еге по телефона. Приятелят му го пита дали майка му е бременна. Озан се ядосва, че хората знаят за бременността на майка му. В същото време Дилара го викаq за да говорят. Рахми му показва какво е направила Хазал. Дилара се опитва да защити дъщеря си.

Харун, Махиде и Айше коментират смелата постъпка на психоложката. След смъртта на родителите й, тя е отгледана от Махиде. Айше я обича като родна майка.

Джансу се извинява на леля си, защото Дилара я е изгонила от стаята. Кериман отново се оправдава, че е принудена да живее в имението, заради Йозкан.

Джихан разказва на адвоката си, че Хазал е изчезнала. Йълдъръм е безсилен да оправдае приятеля си, защото продавачът е непреклонен.

Джихан не е открил Хазал. Момичето се крие, но всички се притесняват за нея, освен Озан. Младежът упреква родителите си, че са виновни за постъпките на Хазал. Дилара припомня на сина си, че също е причинил много лоши неща на семейството. Озан е бесен на семейството. Заради Дилара се скарват с Джихан. Младежът напуска къщата, Джансу се опитва да го спре. Брат ѝ обаче заявява, че заради тайните в семейството са в това положение. Кериман подслушва разговора им и научава, че Дилара е бременна от врага на Джихан.

Азми все още не е открил племенника си.

Хазал и охранителят отиват в дома на вуйна си. Емрах я предупреждава, че хората са бедни и мястото няма да ѝ хареса.

Джихан звъни на психолога на Хазал, но той е в Берлин. Професор Орхан е зает и обещава да го свърже с негова колежка, която се занимава с подрастващи.

Хазал проверява телефона си. Открива, че всички са ѝ звънели. Момичето се притеснява, че го издирват. Вуйната казва на Емрах, да върне момичето веднага, защото Джихан ще го съсипе. Азми му звъни, но младежът му затваря телефона. Вуйната започва да се кара на племенника си.

Кериман се чуди кой е любовникът на Дилара.

Айше се забавлява с кучето на Харун. Той разказва как е намерил любимеца си.

Джихан се обажда на психоложката. Тя като разбира какъв е случаят веднага тръгва, за да се срещне с Хазал.

Махиде казва на племенника си, че е отгледала Айше, след като е останала сираче. Обича я като собствена дъщеря. Дори я нарича сестра на Харун.

Озан отива в къщата на Рахми. Старецът го настанява там. Озан споделя с дядо си, че не може да се примири, че баща му не го смята за човек. Рахми го съветва да остане малко сам, за да осмисли грешките си.

Махиде гледа видеото с Хазал в Интернет. Дава таблета на Харун, който се радва, че врагът му е станал за смях.

Хазал още е в тоалетната. Вуйната моли момичето да отвори вратата и да излезе. Момичето се нагълтва с хапчета.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)