Гледай онлайн Твоят мой живот от 31.01.2017, с. 2, еп. 65 – Дилара ражда

Емрах не може да изтърпи мърморенето на леля си и отива до училището, където учи Хазал. Любимият учител на Хазал е напуснал. Тя го търси по телефона в студиото, където той свири. Преподавателят не отговаря на обаждането. Хазал отказва да отиде на урок при новата учителка. Емрах я пресреща на входа, но момичето се държи студено с него.

Мерве и Хазал се запознават в чакалнята на психоложката. Двете момичета решават да отидат заедно на кино.

Харун още страда по Дилара. Махиде го подтиква да направи нещо, за да излезе от тази депресия.

Айше и нейната приятелка Лейля ще ходят на закуска у Харун.

Дилара прави интервю за бавачка. Харесва момичето, което е роднина на Азми. Това е Севинч – дъщерята на вуйната на Емрах. Дилара я представя на семейството.

Хазал пита Дилара къде ще правят партито за пълнолетието ѝ. Двете с Джансу се скарват. Хазал капризничи. Рахми прави забележка на Джансу да не се занимава с Хазал.

Дениз продава къщата си. Майка му е против. Моли го да спре сделката. Енгин случайно поправя една кола пред дома на Дениз и забелязва табелата „Продава се“. Когато се връща споделя всичко с Йозкан. Двамата се съмняват в момчето. Йозкан отива да говори с него.

Махиде казва на Харун, че Лейля доста го е харесала. Той се прави, че не е забелязал това.

Нергиз отива в един нощен клуб. Говори със собственичката, която е нейна приятелка. Йозкан я проследява. Влиза в заведението, но охраната го гони. От разговора на двете жени става ясно, че бащата на Дениз е в затвора. Скоро се очаква да излезе. Нергиз се е омъжила за един полицейски инспектор, когато е била бременна. Дениз знае, че полицаят е негов баща.

Джансу говори с любимия си. Рахми подслушва разговора. После се среща със Суат. Приятелят на стареца го съветва да изпрати плаката на Бялата роза на Дениз. Рахми се съгласява с него и веднага го изпраща по чирака в кафенето.

Джандан отива при Харун, който е прекратил лиценза ѝ за адвокат. Той я гони, казвайки ѝ, че трябва да му благодари, че е жива. Адвокатката звъни на Махиде, но жената също я отрязва. После двете се срещат. Лелята на Харун я предупреждава, че мрази предателството и Джандан трябва да ѝ казва всичко, което предприема.

Махиде отива във фондацията. Жените разказват за Дилара.

Рахми отива при Озан. Момчето му заявява, че няма да се върне повече вкъщи. Старецът го убеждава да се откаже от решението си. Озан иска да си намери работа и да не зависи от родителите си.

Хазал споделя с психоложката, че партито за пълнолетието ѝ е проблем за семейството. Изпуска пред Айше, че Дилара и Джихан са женени само фиктивно, заради бременността. Хазал разказва, че майка ѝ е имала любовник и е забременяла от него, а баща ѝ за да спести скандала се е принудил да сключи брак.

Дениз продава къщата. Нергиз отново се противи, но синът ѝ я обвинява, защото е взела парите на Рахми.

Джихан отива при сина си. Двамата се прегръщат. Джихан упреква сина си, че живее разгулен живот и дори не ходи на лекции. Озан отговаря, че не иска да види майка си, заради грешката която е направила. Тогава баща му заявява, че се е оженил за Дилара, за да запази честта на семейството. И Джихан страда. Озан казва на баща си, че не може да се сниши като него и да приеме всичко това. Младежът е категоричен. Джихан му казва, че е негов баща и много го обича, но ще вземе сериозни мерки срещу него, защото един ден ще разбере, че не е прав.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)