Гледай онлайн Твоят мой живот с. 2, еп. 63 от 27.01.2017 – Джихан научава истината за Хазал

Джихан отива в участъка. Среща се с Йозкан. Арестуваният защитава Озан. Йълдъръм поема защитата му. Джихан научава, че Харун се опитва да се добере до всички около него. Негова фирма е сключила договор със сервиза на Енгин.

Двете приятелки – психоложки отиват да се забавляват в един клуб, в който уж постоянно е ходил Джихан.

Махиде дава на Харун стара снимка на Дилара. Лелята постоянно разказва на племенника си спомени от младостта, когато е бил с Хаял.

Джихан дава на Азми да занесе пари на Кериман, за да може тя да се грижи за бебето, докато брат ѝ е арестуван.

Дилара намира в дневника на Харун своя снимка. Тя е раздвоена в чувствата си. Търсят я по телефона. Обажда се Харун, който й казва, че много я обича. Тя му умолява да не ѝ се обажда повече.

Йълдъръм и Джихан отиват в същия клуб, където разпускат психоложките. Двамата ги поздравяват. Айше се кефи. Джихан и адвокатът се споглеждат и тайно ги наблюдават.

Кериман отново идва в имението. Търси Дилара. Стопанката отива при нея. Кериман разказва, че няма с какво да гледа бебето. Разплаква се пред Дилара и се оправдава за посещението със състоянието на Джан. Джихан се прибира. Поздравява неканената гостенка и вика Дилара, за да поговорят. Съобщава на жена си, че Йозкан е бил задържан, заради лудориите на Рахми и Йозкан.

Кериман започва да се разпорежда с къщата.

Джихан казва, че Харун е пуснал връзки до всички техни близки. Моли жена си, ако се обади врагът му, да бъде внимателна.

Дениз пита майка си дали е говорила с Джансу. Нергиз веднага прехвърля вината на Джансу. Дениз я упреква, че е плюла на неговата чест. Той съобщава, че няма да се раздели с Джансу.

Джихан моли Кериман да не казва нищо на Джансу и Хазал.

Айше тренира, но мислите й вече са насочени към Джихан. След тренировките взима таблета и продължава да чете за него в Интернет.

Рахми се държи спокойно и непринудено. Джихан го скастря. Обаждат му се, че залата е подготвена за семинара по психиатрия.

Йозкан се сработва със съкилийниците в затвора.

След забележката на сина му, Рахми си тръгва. Озан се опитва да го спре. Дилара също. Джихан го слуша. Рахми казва, че е създал проблеми на Йозкан и че заради него е там. Джансу чува тази част от разговора.

Айше научава в основни линии живота на Джихан.

Джансу моли баща си да отидат на свиждане на Йозкан.

От банката уведомяват Дениз, че е отхвърлена молбата му за кредит.

Йозкан се изненадва от посещението на Джансу. Тя го пита дали има нужда от нещо. Казва му, че бебето е добре. Тя успокоява родния си баща. Йозкан се разчувства.

Хазал отново се държи гадно с прислугата. Казва на Дилара, че не иска да сяда на една маса с Кериман и затова закусва в стаята си.

Кериман пита Рахми с какъв акъл е тръгнал с Йозкан. Само двамата закусват. Кериман го разпитва какво ще прави с Нергиз. Рахми отговаря, че не е казал на никой за нея. Суат се обажда на стареца. Кериман веднага се интересува какво се случва.

Айше е възхитена от залата в хотела. Джихан също идва и пита дали се чувстват добре. Съобщава на Айше, че ще станат спонсори на дружеството на психолозите. Лекарката е изумена.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)