Гледай онлайн Твоят мой живот с. 2 еп. 93 13.03.2017

Озан разбира, че Айше е роднина на Харун. Отива при баща си в офиса. Държи сметка на Джихан защо е с братовчедката на Харун. Казва на му, че ще продължава да живее с Джандан и иска той да не му се меси повече в живота. Джихан заявява, че ще продължава да контролира сина си.

Кериман отново се опитва да шантажира брат си. Настоява да ѝ купи таблет.

Йозкан е отчаян. Севинч му се обажда. Той я лъже, че е станал съдружник с едни японци и разширява бизнеса си. Тя настоява двамата да се видят. Искат да пуснат камерите и да продължат разговора си.

Севинч споделя с Хазал, че гаджето ѝ е бизнесмен. Йозкан се обажда на любимата си. Хазал е шокирана, виждайки, че гаджето на детегледачката е човекът, който я е изоставил. Тя прекъсва разговора им, като разкрива истината за него. Севинч е шокирана от думите на Хазал.

Йозкан е отчаян.

Детегледачката се заканва да си отмъсти на Йозкан. Майка ѝ обаче настоява момичето да се ожени за Йозкан, защото двамата ще живеят с наследството на Джансу.

Кериман дава съвет на Джансу с Дениз да сключат брак.

Двамата влюбени отиват на гости при бащата на Дениз. Бурхан подарява на Джансу много ценен часовник, семейна реликва. Той е очарован от момичето.

Айше заявява, че вече е направила своя избор, въпреки състоянието на Махиде. Джихан й предлага да се разделят. Психоложката му казва, че много го обича.

Махиде звъни на Джандан. Озан разбира и дискретно се оттегля. Старата жена отново е намислила нещо срещу враговете си. Интересува се дали бившата адвокатка е изпълнила нейния план.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)